Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Paris, σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, τι συνέβη μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Ειδικότερα, μίλησε στη Willow Smith σε ένα νέο επεισόδιο του Red Table Talk και αποκάλυψε τα όσα βίωσε όταν την έστειλαν να ζήσει με τη γιαγιά της, μια αυστηρή Μάρτυρα του Ιεχωβά.

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον σπάει της σιωπή της: Τι πραγματικά έγινε μετά τον θάνατο του πατέρα μου

Ερωτηθείσα πώς βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει μετά τον θάνατο του διάσημου πατέρα της, ο οποίος πέθανε το 2009 σε ηλικία 50 ετών, η 23χρονη σήμερα απάντησε «δεν ξέρω, αυτή είναι η αλήθεια. Ήμουν τόσο νέα που δεν γνώριζα ότι πρέπει να συνεχίσω. Δεν κατάλαβα πραγματικά τι συνέβαινε και έτσι ακολουθούσα αυτό που έλεγαν να κάνω. Τώρα πρέπει να μείνεις εδώ, τώρα θα πηγαίνεις σε άλλο σχολείο και τώρα θα κάνεις ό,τι σου λέμε».

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον για τα όσα βίωσε δίπλα στην αυστηρή γιαγιά της

Η Smith πρόσθεσε ότι αφότου πέθανε ο μπαμπάς της, η Paris και τα αδέρφια της πήγαν να ζήσουν με τη γιαγιά της, Κάθριν και πήγαν σε ένα συντηρητικό σχολείο, ζώντας υπό τις αυστηρές πεποιθήσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Όμως, η Paris πρόσθεσε ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, έχει αγάπη και σεβασμό για την οικογένεια του πατέρα της και συνεχίζει να τους βλέπει τακτικά, ενώ με τα αδέρφια της διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και νιώθει πολύ κοντά τους.

Μητέρα της Paris είναι η Debbie Rowe, με την οποία ο Michael Jackson παντρεύτηκε το 1996 και όταν χώρισαν, η γυναίκα έδωσε την επιμέλεια των παιδιών στον τραγουδιστή.

Η νεαρή κοπέλα, που μεγάλωσε χωρίς τη μητέρα της και επέστρεψε στη ζωή της όταν έγινε 15 ετών, μίλησε για τη σχέση που διατηρούν σήμερα, υπογραμμίζοντας “είναι ωραία. Θέλω να τη γνωρίσω περισσότερο, βλέποντας πόσο μοιάζουμε και είναι κουλ να την έχω ως φίλη στη ζωή μου”.

Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον σπάει τη σιωπή της

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του spoilers.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »