• Δευτέρα, 19 Απρ 2021


Τι είπε για τη φιλία που έληξε άδοξα και την οριστική αποχώρησή της από το ριάλιτι

Μια δεύτερη ευκαιρία είχε η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου για να επιστρέψει στο MasterChef και τελικά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής βρέθηκε στο πλατό του «Στη Φωλιά των Κου Κου» μετά την οριστική αποχώρησή της και μίλησε για τη φιλία με τη Μαρίνα που έληξε άδοξα.

«Δεν ξέρω γιατί συνέβη όλο αυτό. Δεν ειπώθηκε κάτι από μένα ούτε on camera ούτε off camera και δεν κατάλαβα γιατί είχε αυτή την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά η Μαρίνα. Ήρθε από μόνη της και μου είπε ότι δεν θα μου μιλάει από τον εξώστη γιατί είναι και ο Αλέξανδρος από πάνω και δεν το θεωρώ δίκαιο. Και είπα κι εγώ ότι δεν θέλω να μου μιλάει κανένας. Θα το πάω με τη συνταγή», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα.

Και συνέχισε: «Λογικά τα μαγειρικά της κριτήρια, που είπε ότι δεν είμαι μαγείρισσα, είναι τα ίδια μαγειρικά κριτήρια που έκανε και τις επιλογές της μέσα στον διαγωνισμό με τις ομαδικές και τα μενού που μας οδήγησαν σε δοκιμασία αποχώρησης. Ίσως έχει αυτά τα μαγειρικά κριτήρια.

Η υπεροψία και η έπαρση που έχει δεν την αφήνει να κρίνει αντικειμενικά. Και ίσως αυτό είναι και το λάθος που έχει κάνει και την έχει πάρει η μπάλα στον διαγωνισμό».

Τέλος, η Κωνσταντίνα ανέφερε: «Ωραίο το MasterChef, καλή και η Μαρίνα, αλλά τελείωσε το MasterChef, τελείωσε και η Μαρίνα».

Tags
  • MasterChef
  • Στη φωλιά των Κου Κου


Μια μικρή ομάδα ανθρώπων με πολλή όρεξη για δουλειά, κοινή αισθητική, τεκμηριωμένη άποψη και αγάπη για την καλή ζωή

Διαβάστε επίσης »