Ανέβηκαν οι τόνοι το πρωί της Τετάρτης στο πλατό της Super Κατερίνα.

Η κωλοτουμπα του Αλεξάνδρου

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της και οι ιθύνοντες της παραγωγής έκαναν επίπληξη στον πανελίστα εξηγώντας πως δεν είναι μαγαζάκι του να κάνει ότι θέλει να φωνάζει.

Εκείνος για να το μαζέψει πόσταρε βίντεο κάνοντας τη συνηθισμένη του κωλοτούμπα.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθαρίζει για την ένταση που δημιουργήθηκε ότι αυτά συμβαίνουν στις παρέες, αλλά και στις ζωντανές εκπομπές.

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για τα μηνύματα που μου στέλνετε. Είναι live εκπομπή. Γενικά εγώ είμαι ένας αυθόρμητος άνθρωπος. Με το Κατερινάκι είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Σε καμία των περιπτώσεων, πόσω μάλλον μεταξύ φίλων σε live εκπομπές να υπάρχουν προστριβές. Η Κατερίνα είναι μια κυρία, κράτησε τα επίπεδα.

Δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τους συνεργάτες μου, ούτε με κανέναν. Από εκεί και πέρα εγώ σαν άνθρωπος ήθελα να σταματήσει. Κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Με τα νέα παιδιά δεν γνωριζόμαστε τόσο πολύ. Οπότε είναι και κάπου λογικό. Αλλά έτσι είναι οι live εκπομπές. Σήμερα θα γίνει αυτό, αύριο θα γίνει κάτι άλλο. Είμαστε μια παρέα και στην παρέα δεν είναι μόνο τα ευχάριστα, έρχονται και οι προστριβές», αναφέρει συγκεκριμένα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε σχέση με την ένταση που υπήρξε στο πλατό.
Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »