Το γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες μέρες η είδηση πως ο Alpha κατέβασε από το επίσημο site του τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη, κίνηση που θεωρήθηκε επιθετική.

Σύμφωνα, ωστόσο, με τα όσα ακούστηκαν σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα χαμογέλα», οι ιθύνοντες του καναλιού απάντησαν για το θέμα.

Η καρφάρα του Alpha για την Ελένη και τις χαμένες εκπομπές της: Το site δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων!

«Παραμένουν στο site οι εκπομπές που έχουν επισκεψιμότητα», ενώ πρόσθεσαν πως το site του καναλιού «είναι εμπορική πλατφόρμα, δεν είναι λεύκωμα αναμνήσεων», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά. Καρφάρα, ε;

Σχετικό νέο:

Έγκαυμα: Τι να κάνετε πριν ξεκινήσετε για το νοσοκομείο

Είναι κοινό μυστικό μεταξύ των πληρωμάτων των περισσότερων ασθενοφόρων Πρώτων Βοηθειών για περιπτώσεις θερμικού εγκαύματος στο δέρμα.

Ένα από τα πιο απλά υλικά που υπάρχει στο ντουλάπι κάθε κουζίνας και μπορεί να περιορίσει την βλάβη στην επιδερμίδα σας μέχρι να φτάσετε στο νοσοκομείο είναι η πλαστική μεμβράνη που χρησιμοποιούμε για τα τρόφιμα.

Η επικάλυψη με πλαστική μεμβράνη μιας πληγής από θερμικό έγκαυμα μειώνει τον πόνο, την μόλυνση του τραύματος, και τις απώλειες υγρών. Επιπλέον, είναι φθηνό, ευρέως διαθέσιμο, μη τοξικό, και διαφανές, πράγμα που επιτρέπει την παρακολούθηση της πληγής χωρίς την αφαίρεση επιδέσμου.

Η πλαστική μεμβράνη χρησιμοποιείται για θερμικά εγκαύματα, αλλά όχι για επιφανειακά ή χημικά εγκαύματα.

Εφαρμόστε ένα μόνο στρώμα μεμβράνης απευθείας στην επιφάνεια του τραύματος χωρίς αλοιφή ή κάποιον άλλο επίδεσμο κάτω από το πλαστικό και στη συνέχεια στερεώστε τη χαλαρά με γάζα-ρολό, όσο χρειάζεται.

Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό μέχρι να φτάσετε στο νοσοκομείο, αφού περιορίζει στο ελάχιστο την πιθανότητα μόλυνσης από βακτήρια επάνω στην πληγή.

Επειδή η πλαστική μεμβράνη εκτίθεται κατά την κατασκευή της σε θερμοκρασίες άνω των 150° C, είναι ένα αποστειρωμένο υλικό, ενώ ο χειρισμός της κατά την συσκευασία της γίνεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε υπάρχει ελάχιστη πιθανότητα για μόλυνση όταν πλέον την ξετυλίξετε για χρήση.

(πληροφορίες απο το makeleio)
Διαβάστε επίσης »