Η Καλαμάτα είναι έτοιμη για τη διεξαγωγή Street Pole Vault το 2022 και οι προθέσεις φάνηκαν και μετά τη συνάντηση με τον Μανώλη Καραγιάννη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε συνάντηση με τον δήμαρχο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Θανάση Βασιλόπουλο. Μαζί ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου της περιοχής, του Γ.Σ. Ακρίτας 2016 Πέτρο Παπαδόπουλο. Κατά την επίσκεψη στον προπονητή της Κλαούντιας- Ελένης Πόλακ που μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο. «Έγινε μια συνάντηση που συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, αλλά πιο ειδικά για την ανάπτυξη του επί κοντώ. Υπάρχει πρόθεση του δήμου να διεξάγει του χρόνου ένα Street Pole Vault στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Μια σημαντική κίνηση που εννοείται ότι θα στηρίξουμε. Πιστεύω ότι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας, ίσως κατά τον Μάιο και να γίνει αγώνας σε όλες τις κατηγορίες, όπως γίνεται σε πολλές πόλεις του εξωτερικού, για παράδειγμα στη Γαλλία», δήλωσε στο Sportime ο Μανώλης Καραγιάννης. Ο Έλληνας τεχνικός βοήθησε και τον Εμμανουήλ Καραλή με τις οδηγίες του στο Τόκιο, που έφθασε στην 4η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Καλαμάτα έτοιμη για

Απομένει τώρα σε συνεννόηση και συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ να υπάρχει η ανάλογη στήριξη και να βρεθεί η ημερομηνία διεξαγωγής και να μπει στο καλεντάρι του 2022.

Τόλης Λελεκίδης για το sportime.gr. – sportime.gr – Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε επίσης »