Σφοδρή αντίδραση προκάλεσαν από τους συνηγόρους της Ιωάννας, οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών σχετικά με την εμπλοκή ενός 40χρονου ο οποίος κατά τα λεγόμενα της υπεράσπισης της κατηγορούμενης ενδέχεται να αποτέλεσε το «μήλον της έριδος» και να την οδήγησε στην αποτρόπαιη πράξη.

«Έχει κληθεί στο δικαστήριο και είναι βασικότατος μάρτυρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί. Η προσπάθεια έστω και σε επίπεδο εντυπώσεων, να αφήσει οποιεσδήποτε υπόνοιες ότι η Ιωάννα διεκδικούσε, μιλούσε ή συσχετιζόταν με οποιοδήποτε τρίτο άνθρωπο, θα αντιμετωπίσει τις νόμιμες συνέπειες. Η Ιωάννα δεν διεκδικούσε ούτε τον συγκεκριμένο 40χρονο ούτε κανέναν άλλον, τελεία και παύλα. Όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος», τόνισε η κοπέλα μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αλεξανδρή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μηνύει

Ο 40χρονος υποστηρίζει πως παρόλο που του ζητήθηκε, τελικά δεν παρακολούθησε το σπίτι της Ιωάννας, λέγοντας όμως ψέματα ότι το έκανε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Μάλιστα η δράστις φέρεται να τον είχε ρωτήσει πού μπορεί να βρει καυστικό υγρό, όμως εκείνος υποστηρίζει ότι δεν ήξερε πως η 36χρονη θα προχωρούσε στην επίθεση.

Για τον λόγο αυτό σταμάτησε να απαντάει στις κλήσεις της. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι φοβήθηκε από όλα αυτά που συνέβησαν και γι΄ αυτό δεν πήγε στην αστυνομία. Την επόμενη ημέρα από τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση των δηλώσεων του, ο δικηγόρος του 40χρονου Δημήτρης Γκαβέρας προέβη σε αναφορές του στο megatv.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως»ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος και πρόσθεσε:«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία;  O εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει».

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »