Η γη της Ελιάς – Χωρίζουν Ιουλία – Κουράκος: Η Ιουλία προχώρησε την σχέση της με τον Γιώργη, αλλά αυτό θα ανατραπεί; Τι θα του πει;


Η γη της Ελιάς – Χωρίζουν Ιουλία – Κουράκος: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές. Τι θα γίνει τώρα που έχει κρούσματα η σειρά;

Η Γη της Ελιάς:

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα δούμε έπειτα από αυτή την εξέλιξη; 

♦

 Ο Ισίδωρος ανακοινώνει στην Αντιγόνη πως της έγραψε τη περιουσία  του.

♦

Ο Μάνος θα φιλήσει δημόσια την Μαρίνα κι αρχίζει να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της.

♦

Ο Θεοδόσης μετακομίζει στο σπίτι της Μαργαρίτας

Η Δώρα Χρυσικού μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Χωρίζουν Ιουλία – Κουράκος; Του το λέει κατάμουτρα…

Οι εξελίξεις στην γη της Ελιάς είναι συναρπαστικές, και ανατρεπτικές.

Μια πρόταση γάμου θα φέρει τα πάνω κάτω.

Η Ιουλία προχώρησε την σχέση της με τον Γιώργη, παρά τις πιέσεις του Στάθη. Παντρεύτηκαν και έφυγαν για το ταξίδι του μέλιτος.

Ο Στάθης έχει χάσει τα πάντα και τα βάζει με όλους. Όλοι του φταίνε που έχασε μια για πάντα την γυναίκα που αγαπά.

Εγκατέλειψε την Αρετή και έφυγε από το σπίτι. Ζήτησε διαζύγιο, αλλά η Αρετή του απάντησε ξεκάθαρα ότι δεν θα του το δώσει., Μάλιστα του είπε ότι θα τον διεκδικήσει ξανά.

Πέραση ο Στάθης…όχι αστεία…θα δείτε παρακάτω!!!

Ο γάμος έγινε. Το ζευγάρι θα ζήσει – θα ευτυχίσει και όλα θα πάνε καλά. Ή μήπως όχι;

Βλέπουμε πως στα επόμενα επεισόδια Ιουλία και Κουράκος πηγαίνουν στο Παρίσι για να ζήσουν τον έρωτα τους μετά τον γάμο.

Η Ιουλία δεν νιώθει και τόσο ευτυχισμένη. Φαίνεται πως τα πρώτα “μέλια” της σχέσης τους στέρεψαν. Και πλέον όσο και να ξύσει τον πάτο του βαρελιου εκείνο είναι άδειο.

Όπως και το κενό μέσα της. Το οποίο δεν μπόρεσε ακόμη να καλύψει.

Ποια η αντίδρασή του αστυνόμου;

Δεν είναι όλα όπως τα περίμενε! Πίστευε πως ο Κουράκος θα κλείσει τις ανοιχτές τις πληγές, πως θα την κάνει να ξεχάσει. Μάταια, όμως.

Ο Στάθης έχει ριζώσει καλά στο μυαλό της. Ότι και να κάνει δεν μπορεί να ξεφύγει. Και αυτά δεν μπορείς να τα αγνοείς συνεχώς.

Ξέρει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα με τον Στάθη τελικά. Ούτε μετά τον γάμο της. Πως θα πει την αλήθεια στον Κουράκο; Η καρδιά της δεν του ανήκει…

Πως θα αντιδράσει ο Κουράκος;

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

Διαβάστε επίσης »