Κι όμως, τα σχέδια δεν κυλούν όπως τα υπολόγιζαν οι δύο πρωταγωνιστές. Ο Ανέστης θα βρεθεί στη φυλακή, στην γη της ελιάς, με τον Δημήτρη να χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Τα πάντα είναι έτοιμα να καταρρεύσουν.

Η Γη της Ελιάς

Η Άννα ενημερώνει τον Δημήτρη πως η εγκυμοσύνη της ήταν ένα κόλπο για να τον εξαπατήσει. Καταχράστηκε τα 90.000 ευρώ που της έδωσε, κάνοντας όνειρα για τη ζωή και το μέλλον της.

Ο Δημήτρης, για να την εκδικηθεί, αλλά και για να πάρει πίσω τα χρήματα που της έδωσε, ζητάει από τον Ανέστη να ληστέψει το σπίτι της. Μόνο που το DNA του Ανέστη εντοπίζεται και το μαρτύριο ξεκινάει…

Ένας νέος πόλεμος ξεκινά


Η Άννα και ο Αποστόλης συνειδητοποιούν πως ο Ανέστης εισέβαλλε στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα εκείνος να οδηγείται στο τμήμα. Ο πανικός ξεκινάει για τον Δημήτρη, καθώς τρέμει πως όλες οι βρωμοδουλειές του θα βγουν στο φως.

Η Άννα κάνει μήνυση και ο Ανέστης είναι έτοιμος να μπει φυλακή για ληστεία, στην γη της ελιάς. Τότε, ο Δημήτρης αναγκάζεται να ζητήσει από την Άννα να αποσύρει τη μήνυση, με αντάλλαγμα ό,τι θέλει.

Η νεαρή πρωταγωνίστρια τον έχει του χεριού της. Ο τροχός γύρισε ξανά, με την ίδια να είναι η νικήτρια. Του ζητάει να της δώσει πίσω τα χρήματα που της έκλεψε ο Ανέστης και να μη την ενοχλήσει ξανά.

Ο Δημήτρης δέχεται και ο Ανέστης βγαίνει από το τμήμα, ελεύθερος. Τα χρήματα βρίσκονται ξανά στα χέρια της Άννας. Όχι, όμως, για πολύ. Ο Δημήτρης είναι ικανός να φτάσει την κατάσταση στα άκρα…

The post Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή ο Ανέστης – Σοκ για Δημήτρη first appeared on DIAVASETO.GR.

Μετάβαση στην Πηγή


Author: DIAVASETOReporter Eva


Διαβάστε επίσης »