Δημοσιεύθηκε: 25 Σεπτεμβρίου 2021 08:20

Η γη της ελιάς spoiler: η Βασιλική και ο Φίλιππος πέφτουν θύματα άγριας ληστείας! Θα αποκαλυφθεί ο απαγορευμένος έρωτάς τους;

Η γη της ελιάς

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις για έναν από τους απαγορευμένους έρωτες στη Γη της Ελιάς. Αντιμέτωποι με μία φρικτή ληστεία θα βρεθούν ο Φίλιππος και η Βασιλική, στα επόμενα επεισόδια. Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν έρθει κοντά, με τον παράνομο έρωτά τους να φουντώνει.

Όπως είναι λογικό, για τη σχέση αυτή δεν γνωρίζει κανείς τίποτα στη Γη της Ελιάς. Η Αρετή, αλλά και η Χάιδω θα κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν το φρικτό αυτό γεγονός. Οι οικογένειές τους βρίσκονται και θα βρίσκονται απέναντι. Ως τότε, όμως, το πάθος των νεαρών πρωταγωνιστών, θα είναι έντονο.

Οι συναντήσεις τους θα είναι κρυφές και σε μέρη απόμερα. Αυτό θα τους βάλει αρκετές φορές σε κίνδυνο. Οι δυο τους περιμένουν το βράδυ για να συναντηθούν, για να γίνουν ένα.

Μόνο που ένα βράδυ ονειρικό, θα εξελιχθεί σε εφιάλτη.

Η Βασιλική θα επιστρέψει στο σπίτι της, πατώντας πόδι στην αυστηρή Αρετή. Θέτει τα δικά της όρια και κανόνες, με την Αρετή να κάνει πίσω. Βέβαια, αυτό που δεν γνωρίζει η Βασιλική, είναι πως η μητέρα της θα μάθει πρώτη τη σχέση της με τον Φίλιππο.

Στο μεταξύ, τα κρυφά ραντεβού συνεχίζονται. Μόνο που, ένα βράδυ, ο Φίλιππος και η Βασιλική έρθουν αντιμέτωποι με μία ληστεία, στην γη της ελιάς. Αυτό θα τρομοκρατήσει τους δύο πρωταγωνιστές, με τον Φίλιππο να στέκεται ασπίδα δίπλα στην αγαπημένη του.

Ο φόβος θα τους κυριεύσει, το περιστατικό, όμως, αυτό θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά. Οι συναντήσεις τους δε θα σταματήσουν. Αυτό θα τους βάλει σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο…

  • #News
  • #Η γη της ελιάς
  • #η γη της ελιάς spoiler
Διαβάστε επίσης »