Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Ένα φρικτό γεγονός έρχεται για να μας σοκάρει στην αγαπημένη μας σειρά. Η Αρετή τρελαίνεται και παίρνει τους δρόμους στην γη της ελιάς, προσπαθώντας να ησυχάσει, προσπαθώντας να ανασάνει.

Η Γη της Ελιάς

Η Χάιδω φρόντισε να πετάξει την βόμβα της, διαλύοντας ολοκληρωτικά τους Καπερνάρους. Μαθαίνει για τον Στάθη και την Ιουλία και -φυσικά- αποκαλύπτει όλα όσα γνωρίζει. Ο Στάθης φυλακίζεται και το μαρτύριο ξεκινάει.

Η Αρετή μαθαίνει από την εχθρό της, την Χάιδω, πως ο σύζυγός της έχει ερωμένη. Όχι μόνον έχει ερωμένη, αλλά γύρισε μάλιστα στη γυναίκα που αγαπούσε όσο καμία άλλη. Γύρισε στην πρώην του…

Εκτός ελέγχου η Αρετή

Η Χάιδω ενημερώνει την Αρετή πως ο Στάθης είναι με την Ιουλία στην γη της ελιάς, με αποτέλεσμα εκείνη να τρελαίνεται. Το μυαλό της θολώνει, η γη χάνεται από τα πόδια της, το σύμπαν γύρω της σκοτεινιάζει.

Διαβάστε σχετικά: Η Γη της Ελιάς: Χάιδω σε Αρετή: «Ξύπνα, ο άντρας σου έχει ερωμένη»

Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Όσο ο Στάθης ετοιμάζεται να βγει από τη φυλακή και να γυρίσει σπίτι του, η Αρετή περπατάει στην Αρεόπολη χαμένη. Δεν αντιλαμβάνεται τί συμβαίνει γύρω της, τα αυτιά της βουίζουν.

Το κακό έχει γίνει. Η Χάιδω επιστρέφει σπίτι της, ικανοποιημένη. Κατάφερε να τους καταστρέψει. Κατάφερε να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την παράνοια, παίρνοντας το αίμα της πίσω.

Ο Στάθης μαθαίνει πως η Αρετή γνωρίζει την πικρή αλήθεια και χάνει την γη κάτω από τα πόδια του. Πώς θα την αντικρίσει ξανά στα μάτια; Ένα φρικτό γεγονός θα βλάψει την Αρετή και την υγεία της. Όλα θα κλονιστούν…Author: DIAVASETOdiavasetogr


Διαβάστε επίσης »