Η Στέλλα Φυρογένη η οποία υποδύεται την Χάιδω Στεφανέα στη σειρά, Η Γη της Ελιάς, έδωσε το πιο δυνατό spoiler στην εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Γη της Ελιάς:

Η Στέλλα Φυρογένη είπε χαρακτηριστικά: «Η δουλειά μου με εκπλήσσει ακόμα. Δεν είναι δουλειά μου να εμφανίζομαι σε εκπομπές. Με κάλυπτε το θέατρο, για αυτό δεν είχα κάνει τώρα τηλεόραση. Μετά από τριάντα χρόνια δουλειά στο θέατρο, τώρα ήταν η κατάλληλη ώρα για να κάνω τηλεόραση. Η τηλεόραση είναι ένα ωραίο καταφύγιο για τον κόσμο».

Και τόνισε για τη σειρά στο Mega: «Ο ρόλος έχει σωματικές απαιτήσεις, όλοι έχουμε θλιβερές στιγμές που μπορούμε να ανασύρουμε από τις προσωπικές στιγμές. Στις δύσκολες στιγμές του ρόλου θυμάμαι δικές μου πικρές στιγμές και είμαι κοντά στον χαρακτήρα του ρόλου για να μπορέσω να παίξω».

Η τηλεοπτική Χάιδω έδωσε το μεγαλύτερο spoiler της σειράς, Η Γη της Ελιάς και μας ξάφνιασε!

«Με διχάζει η Χάιδω και εγώ σαν άνθρωπος δεν μπορώ να καταλάβω την αυτοδικία του ρόλου. Μπορώ να καταλάβω την εμμονή της και το ένστικτο της. Το ένστικτο της για τον δολοφόνο της κόρης και του άνδρα της θα δικαιωθεί», είπε η ηθοποιός αφήνοντάς μας άφωνους!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩAuthor: DIAVASETOReporter Eva


Διαβάστε επίσης »