Όλες οι καταιγιστικές εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, «Η γη της ελιας».

Η γη της ελιας επομενα επεισοδια: Ανατρεπτικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, η γη της ελιάς και το Sportime έχει το νέο «Η γη της ελιας spoiler» που τα αποκαλύπτει όλα.

Η γη της ελιας

Η ιστορία από την Μάνη έχει σκορπίσει χαμόγελα στο κανάλι του Mega, με τα υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση, όμως τα όσα θα δείτε στη συνέχεια θα σας κάνουν να κολλήσετε ακόμη περισσότερο.

Αφού διαβάσατε πρώτα διαβάσατε για τον άγριο τσακωμό της Αρετής και του Στέφανου, τώρα σας αποκαλύπτουμε πως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για την οικογένεια των Καπερνάρων.

Το γεγονός πως η Βασιλική και ο Φίλιππος παντρεύτηκαν κρυφά στην Αθήνα, με την Χάιδω, τον Λυκούργο και την Μαργαρίτα να βάζουν πλάτη για να συμβεί αυτό έχουν βγάλει εκτός εαυτού τον Στάθη.

Πιο συγκεκριμένα, τα νέα έφτασαν τόσο στην Αρετή όσο και στον Στάθη, με την πρώτη να πηγαίνει αποφασισμένη στο σπίτι της Χάιδως για άγριο τσακωμό.

Δράση όμως θα αναλάβει ο Στάθης που θα πιάσει τον Αποστόλη, με την Άννα να ειδοποιεί άμεσα την Βασιλική, πως οι γονείς της τα γνωρίζουν όλα!

Την ίδια στιγμή ο Ισίδωρος παίρνει την απόφαση να γράφει την μισή του περιουσία στην Αντιγόνη που σύντομα θα μάθει τα ευχάριστα νέα ενώ ο Μάνος γνωστοποιεί σε όλους τον γάμο του με την Μαρίνα προκειμένου να φέρει σε δύσκολη θέση τον πατέρα του.

Τέλος, δύσκολες στιγμές θα βιώσει για μια ακόμη φορά η Μαργαρίτα που θα διαπιστώσει πως ο Αλέξης δεν παίρνει τα χάπια του!

Τι θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της ελιας (11/1, 21:00)

Ο Στάθης μαραζώνει όλο και πιο πολύ, καθώς βλέπει τον γάμο της Ιουλίας να πλησιάζει. Η Μυρτάλη πιέζει τον Στέφανο να τη συνοδεύσει στον γάμο, ενώ στη Μάνη καταφθάνουν κι οι γονείς του Γιώργη Κουράκου και ο Ισίδωρος προσφέρεται να τους φιλοξενήσει.

Η Χάιδω ανησυχεί για τη μικρή επιπλοκή στην εγκυμοσύνη της Βασιλικής, ενώ ο Φίλιππος φροντίζει τη γυναίκα του όσο καλύτερα μπορεί.

Η Μαργαρίτα έχει αποσυντονιστεί από την επιστροφή τού Θεοδόση, καθώς της δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »