Η γη της ελιας συνεχίζεται σήμερα με νέο επεισόδιο και τους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες και διαμάχες.

Η γη της ελιας, η σειρά του Mega, συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην τηλεθέαση παρά την μεγάλη μάχη που δίνουν στην Prime Time αυτή τη στιγμή τα 5 μεγάλα κανάλια.

Η γη της ελιας

Όπως είδαμε σε προηγούμενα επεισόδια, ο γάμος Φίλιππου – Βασιλικής έφερε μεγάλες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα ο Στάθης γίνεται έξαλλος με όλα όσα συμβαίνουν και ξεσπάει σε Χάιδω, Λυκούργο και Μαργαρίτα.

Σε επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Στάθη να απαιτεί να μάθει που είναι η Βασιλική προκειμένου να της πει όσα θέλει. Χάιδω και Φίλιππος όμως αρνούνται να του δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία. Ο Στάθης τους επιτίθεται εξοργισμένος όπως το ίδιο θα κάνει και με τη Μαργαρίτα στην οποία θα μιλήσει απαξιωτικά και θα την κατηγορήσει για ανευθυνότητα. Τα πιο σκληρά λόγια ωστόσο θα τα ακούσει ο Λυκούργος τον οποίο ο Στάθης εμπιστευόταν και θεωρούσε στενό του φίλο.

Την ίδια ώρα, ο Θεοδόσης συγκατοικεί με τη Μαργαρίτα αν και εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι έχει ακόμη πολλά τεστ να περάσει πριν κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη της και μια θέση στη καρδιά της.

Ο Αλέξης βυθίζεται όλο και περισσότερο στις εμμονές του. Θα φτάσει μέχρι στο σημείο να παριστάνει τον άρρωστο ώστε να απομονωθεί.

Ο Μάνος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί τη Μαρίνα με θρησκευτικό γάμο, αδιαφορώντας για την κατακραυγή. Η Ιουλία κι ο Γιώργης απολαμβάνουν τις τελευταίες βόλτες στο Παρίσι, λίγο πριν πάρουν το δρόμο της επιστροφής.

Ο Φίλιππος και η Βασιλική βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο. Ο Φίλιππος πηγαίνει στην Αθήνα αποφασισμένος να ζητήσει από τη Βασιλική να σταματήσουν να κρύβονται και να γυρίσουν πίσω μαζί στη Μάνη.

Η γη της ελιας: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα, Τετάρτη 12/1

Η Χάιδω και η Αρετή τσακώνονται στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια των έκπληκτων περαστικών.

Το Εφετείο για την υπόθεση της διαθήκης, ορίζεται σε ένα μήνα. Η είδηση αυτή προκαλεί αγωνία στη Μυρτάλη, αλλά πολύ περισσότερο στον Ισίδωρο, ο οποίος φοβάται πως θα τα χάσει όλα.

Την παραμονή του γάμου της Ιουλίας οι συμπέθεροι σμίγουν για να γνωριστούν καλύτερα, ενώ από την άλλη, ο Στάθης τριγυρίζει ολομόναχος στην Αρεόπολη, με μοναδική παρέα τον Πότη.

Παράλληλα, η Αρετή, ακολουθώντας τις συμβουλές του Στέφανου, έχει σταματήσει την επίθεση εναντίον του και προσπαθεί με το καλό να τον ξαναφέρει κοντά της.

Στην Αθήνα, η Βασιλική παίρνει τηλέφωνο τον Στέφανο, οποίος της μιλά σκληρά και της κλείνει το τηλέφωνο.

Ο Αλέξης εξομολογείται στον πατέρα του την ιστορία της απαγωγής της Μυρτάλης, αλλά από τη δική του οπτική γωνία. Ο Θεοδόσης, όχι μόνο δεν σοκάρεται από τα γεγονότα, αλλά προσπαθεί να τα υποβαθμίσει ακόμα κι όταν η Μαργαρίτα του τα διηγείται ακριβώς όπως έγιναν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »