Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω σε παράκρουση «τα κάνει όλα λαμπόγυαλο»

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με την Χάιδω να βρίσκεται σε παράκρουση και να «τα κάνει όλα λαμπόγυαλο»!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Συγκλονιστικά θα είναι για ακόμη μια φορά όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», με την ιστορία από την Μάνη να αναμένεται να δώσει και πάλι μάχη για την πρωτιά στη τηλεθέαση.

Η Γη της Ελιάς

Η απαγωγή της Μυρτάλης, οι ερωτικές σχέσεις του Στάθη και της Ιουλίας, η εγκυμοσύνη της Άννας που οδηγεί τον Δημήτρη να της δώσει 100.000 ευρώ προκειμένου να ρίξει το παιδί, είναι μερικές από τις εξελίξεις που σας έχει μεταφέρει το Sportime, όμως έπεται συνέχεια.

Πιο συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την οργή της Χάιδως, που μετά την είδηση πως ο Νικόλας είναι στη φυλακή για τον θάνατο της κόρης της,  μπαίνει στο γραφείο του Πέτρου, «τα κάνει όλα λαμπόγυαλο» , αφού εκεί βρήκε αποδείξεις πως ο σύζυγος της την απατούσε!

Ο Δημήτρης συνεχίζει το αδίστακτο σχέδιο του και εκβιάζει την Αθηνά προκειμένου να του δώσει χρήματα, όμως ο κόπος του θα είναι μάταιος, τη στιγμή που η Μυρτάλη που απέδρασε από τα χέρια του απαγωγέα της, θα συναντηθεί με την Αναστασία και εκείνη θα της δώσει ένα κειμήλιο από την μητέρα της.

Η οικογένεια των Καπερνάρων θα περάσει δύσκολες στιγμές, καθώς ένας απρόσκλητος επισκέπτης θα βρεθεί τη νύχτα στο σπίτι τους, ενώ εκείνοι νομίζουν πως κάποιος προσπαθεί να τους κλέψει.

Δύσκολες όμως θα είναι οι ώρες και για την Ιουλία, που καταλαβαίνει πως ο Στάθης και η Αρετή γιορτάζουν την επέτειο του γάμου τους, γεγονός που την πνίγει από την ζήλια.

Τέλος η Χάιδω, θα επιτεθεί στον Πότη, καθώς τον επισκέπτεται στο καφενείο και του ζητά με έντονο τρόπο να της αποκαλύψει όλα όσα εκείνος γνωρίζει για την παράνομη σχέση του άντρα της.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (14/10, 21:00) της σειράς «Η Γη της Ελιάς»

Η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Στάθης την απατάει. Η Χάιδω συμβουλεύει τον Λυκούργο να μη δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μέλπω, ενώ βασανίζεται από την εξομολόγηση του Νικόλα κι αναρωτιέται για την αθωότητά του.

Η Αναστασία παραδίδει το κλειδί του Ιπποκράτη στον Ισίδωρο, υποψιαζόμενη ότι πρόκειται για κλειδί θυρίδας.

Ο Δημήτρης ενδίδει στον εκβιασμό της Άννας και της δίνει 100.000 ευρώ για να απαλλαγεί από το μωρό που περιμένει, ενώ η Μυρτάλη δραπετεύει από τα χέρια του απαγωγέα της!

Διαβάστε επίσης »