Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς».

Η Γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται με νέα επεισόδια που θα φέρουν ραγδαίες εξελίξεις σύμφωνα με το «Η γη της ελιάς spoiler» του Sportime.

Η Γη της ελιάς

Η τηλεοπτική σειρά του Mega διατηρείται ψηλά στη τηλεθέαση και το Sportime έχει φροντίσει ήδη να σας αποκαλύψει όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια.

Πλέον όμως, επιστρέφει με νέες λεπτομέρειες, καθώς η Βασιλική είναι αποφασισμένη να πει στην Μυρτάλη πως είναι έγκυος από τον Φίλιππο κάτι που θα την συγκλονίσει.

Ακόμη, θα της πει πως σκοπεύουν να φύγουν για την Αθήνα χωρίς να το καταλάβουν οι οικογένειες τους, με την Μυρτάλη να υπόσχεται πως θα αποκαλύψει πουθενά το μυστικό της, όμως θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση όταν θα μιλήσει με τον Στέφανο.

Την ίδια στιγμή, ο Λυκούργος θα πλησιάσει τον Στέφανο προκειμένου να του ζητήσει να δώσει ένα τέλος στην βεντέτα που πάει να ξεσπάσει ανάμεσα στην οικογένεια του και εκείνη της Χάιδως.

Εκείνος όμως φαίνεται πως δεν είναι σε θέση να αλλάξει γνώμη και αρνείται όλα όσα του λέει ο Λυκούργος.

Παράλληλα, η Αρετή μετά το χειρουργείο, έχει ξεκινήσει φυσικοθεραπείες για την αποκατάσταση της, όμως αρχίζει να καταλαβαίνει πως το να περπατήσει και πάλι είναι κάτι το εξαιρετικά δύσκολο.

Τέλος, η Άννα θα φανερώσει για ακόμη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο καθώς έχει πάρει απόφαση να εκδικηθεί τον Δημήτρη για όσα της έκανε και για αυτό σκοπεύει να τον εκβιάσει και πάλι!

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» (29/11, 21:00)

Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι ο Κωνσταντίνος βοήθησε να βρεθεί η κόρη της, ο Λυκούργος, όμως, της εφιστά την προσοχή λέγοντάς της ότι ακούγονται διάφορα γι’ αυτόν και τις δραστηριότητές του.

Ο Λυκούργος, επίσης, θυμάται ότι η γυναίκα που είδε μαζί με τη Μαργαρίτα και την Αθηνά είναι η Μαρία Αναγνώστου, η οποία καταδικάστηκε, πριν από πολλά χρόνια, για τη δολοφονία του εραστή της. Ο Κουράκος υποπτεύεται ότι ο Ανέστης προσπάθησε να «λαδώσει» τον καινούριο του βοηθό, τον Στράτο, και αναζητά τρόπο για να τον παγιδέψει.

Η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας. Η Άννα συμβουλεύει τον Πότη να διεκδικήσει ανοιχτά την Ευτυχία, αλλά εκείνος δεν βρίσκει το κουράγιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »