Στον αναλυτικό πίνακα που βλέπετε μπορείτε να διαχωρήσετε τα ποσοστά της Ναταλίας απο τις 13.45 με αυτά του ζεύγους. Οι Βαρθακούριανς ξεκινούν στις 15.00.

 

Η Γερμανού τσαλαπάτησε τους Βαρθακούριανς. Τρύπα μονοψήφιων στον Σκαϊ.

  • Και η μονοψήφια τρύπα… δεν τους επιτρέπει να πούν πολλά. Βεβαίως το μόνο αξιόλογο σημείο της εκπομπής ήταν η συνέντευξη Χατζηνάσιου που είπε κάτι που δεν γνωρίζαμε για την Βουγιουκλάκη αλλά και την άποψή του για το κύμα καταγγελιών στο θέατρο και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Τι είχε; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ. 

 

Κάτι που δεν είδαμε σε κανένα άλλο σημείο της εκπομπής… παρα μόνο τα προϊόντα του Βρυώνη που είναι χαρούμενος ακόμη και με 5%.

 

Απο την άλλη η Γερμανού είχε ρεπορτάζ… είχε καλεσμένους και πάνω απ’ όλα ΑΠΟΨΗ. Και αυτό θέλει το κοινό του Σαββατοκυριακού για να ταυτιστεί. Πλεόν η Ναταλία… έχοντας ξεπεράσει ηλικιακά τον μισό αιώνα του Περικλή αλλά και την χρυσή εποχή της τηλεόρασης… γνωρίζει πολύ καλά… πότε να μιλήσει και πότε να σιωπήσει.

Το γεμάτο εμπειρίες δισάκι της… φαίνεται. Την προστατεύει και παράλληλα της δίνει αυτό που θέλει. Τηλεθέαση και σταθερότητα.

Δείτε τα νούμερα αναλυτικά:

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »