Όσοι ασχολούνται με την τηλεόραση το Σαββατοκύριακο γνωρίζουν πολύ καλά πώς η δεύτερη και η τρίτη εβδομάδα είναι πολύ καθοριστική για την πορεία της εκπομπής. Κι αυτό διότι όλο το παιχνίδι… παίζεται μετά την πρεμιέρα. Μια πρεμιέρα που κάποιοι δεν είδανε και ανέτρεξαν να σε χαζέζουν τις επόμενες εβδομάδες. Το ζευγάρι κατάφερε χθές… να εκμεταλλευτεί την παραπάνω συγκυρία και με μια εκπομπή “σούπα” έφτασε τον μέσο όρο που θέλει ο σταθμός. Δηλαδή το 12%.

 

Η Γερμανού σάρωσε σε τηλεθέαση – Κρατήθηκαν οι βαρθακούριανς αλλά…

 

 

  • Αντιθέτως η Γερμανού όχι μόνο ξεπέρασε τον μέσο όρο ημέρας του καναλιού αλλά είχε τα υψηλότερα νούμερα όλου του 24ώρου. Με μια πολύ δεμένη εκπομπή και έναν εκπληκτικό Καπουτζίδη… που θα τον ήθελα βεβαίως λίγο πιο χαλαρό στις εκφράσεις του… και στη μάχη που δίνει μέσα του αλλά και τηλεοπτικά ώς σημαιοφόρος της διαφορετικότητας.

 

 

Η Ναταλία είχε αποκαλύψεις… είχε περιγραφές… και για πρώτη φορά… είχε ρεπορτάζ ζεστό. Σημείωση. Καλά θα κάνει ο Τσουρός… να βάζει τελείες στον λόγο του και να μην προσπαθεί να μπεί σε μονοπάτια που δεν γνωρίζει. Εκτίθεται…

Δείτε την τηλεθέαση αναλυτικά:

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »