Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Η εικόνα που θέλουμε να ξεχάσουμε

TV 14 Οκτωβρίου 2021 22:06

Η αντίστροφη μέτρηση για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Τα κανάλια ήδη κάνουν τον προγραμματισμό τoυς προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν σημαντικό κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού.

Η Φάρμα | Νωρίτερα

Για το δεύτερο μισό της σεζόν προγραμματίζεται η πέμπτη χρονιά του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει στο κανάλι του Φαλήρου μετά την περσινή του επιτυχία.

Η πρεμιέρα του θα συμπαρασύρει κι άλλους σταθμούς στο πλαίσιο του ανταγωνισμού φυσικά

Κάπως έτσι ο ΑΝΤ1 σκοπεύει να βγάλει νωρίτερα τον δεύτερο κύκλο της «Φάρμας». Το ριάλιτι ξεκινά γυρίσματα μέσα στον Νοέμβριο και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΑΝΤ1 θέλει ένα cast πολύ δυνατό με παίκτες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Το αρχικό πλάνο ήταν η προβολή να ξεκινήσει αρχές Γενάρη, αλλά η πρεμιέρα του «Survivor» στις 19 Δεκεμβρίου, αλλάζει τα σχέδια. Σκοπός του ΑΝΤ1 είναι ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας» να ξεκινήσει μία εβδομάδα νωρίτερα από το αντίπαλό πρόγραμμα και μπορεί ακόμα νωρίτερα.

Στην παρουσίαση θα είναι και φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης. Σημειώνεται ότι ο δεύτερος κύκλος της «Φάρμας» θα γυριστεί σε νέα τοποθεσία αφού οι εγκαταστάσεις στην Ιπποκράτειο Πολιτεία καταστράφηκαν ολοσχερώς.

  • ΑΝΤ1
  • Η Φάρμα 2
  • Σάκης Τανιμανίδης

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »