Με εντάσεις, συγκίνηση, αλλά και πολλή γκρίνια ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο στη «Φάρμα». Ο πρώτος μονομάχος Στράτος Τζώρτζογλου έκανε την υπόσχεσή του πράξη και θέλησε να έρθει αντιμέτωπος με έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες του ριάλιτι του ANT1 τον Ντούπη (Κωνσταντίνο Μακρή).

Θέλοντας να δικαιολογήσει αυτήν την απόφασή του ο Στράτος αποκάλυψε πως έδωσε τη «μαύρη πέτρα» στον Ντούπη γιατί τον θεωρεί κάτι παραπάνω από άξιο αντίπαλο, αλλά και γιατί αυτός ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στο εκκλησάκι μαζί του, οπότε θεώρησε πως ήταν θεϊκό σημάδι η επιλογή του.

Ακολούθησε η ώρα της κρίσης για τον αρχηγό Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Και μπορεί οι συμπαίκτες του να ήταν σίγουροι για τη νίκη που θα τους χάριζε μακαρόνια με κιμά και σοκολάτες για φαγητό, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Μια από τις κατασκευές εκγύμνασης δεν βγήκε όπως θα έπρεπε και ο επιστάτης ανακοίνωσε πως η αποστολή χάθηκε. Ο αρχηγός μάλιστα στ τετ α τετ συζήτηση με τον επιστάτη, του ζήτησε να μην τους δοθεί τίποτα ως έπαθλο για να τους γίνει μάθημα. Η σκληρή στάση του αρχηγού, όμως, δυσαρέστησε πολλούς.

Την ίδια στιγμή οι δυο “μονομάχοι” ετοίμασαν τη στρατρηγική τους για τον αχυρώνα και την τελική τους αναμέτρηση με τον Στράτο Τζώρτζογλου να υπόσχεται πως θα δώσει τον καλύτερό του αγώνα.

Στη συνέχεια δεν έλειψε και το καβγαδάκι του Ντούπη με την Κυριακή, αλλά και ο εκτός εαυτού Στράτος Τζώρτζογλου.

Tags
  • Η φάρμα
  • Ντούπης
  • Στράτος Τζώρτζογλου
Διαβάστε επίσης »