Ο κακός χαμός έγινε στη «Φάρμα» ανάμεσα στον Ντούπη (Κωνσταντίνο Μακρή) και τον Στράτο Τζώρτζογλου. Οι δύο μονομάχοι πριν από τις δοκιμασίες στον αχυρώνα συμμετείχαν σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με έπαθλο φαγητού. Συγκεκριμένα, μόνο ο ένας από τους δυο –μαζί με όλους τους συμπαίκτες του- μιας και ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε πως θέλει να απέχει από αυτό.

Η κόντρα δεν άργησε όμως να έρθει εξαιτίας των προγνωστικών που έκανε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Θέλοντας να δώσει τις προσωπικές του εκτιμήσεις για τις πιθανότητες του Ντούπη να κερδίσει κατάφερε να… τον εκνευρίσει.

Έτσι, εκείνος ανέφερε: «να δώσω εγώ το 100% ρε Στράτο, για σένα, να τελειώνει η δουλειά; Σηκώνομαι και φεύγω τώρα».

«Μας έχεις τρελάνει τελευταία. Όλα για μένα, όλα για μένα, όλα για μένα… Είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Παίξε, άμα θες, παίξε» πρόσθεσε ο παίκτης στη «Φάρμα» προς τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Φυσικά, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος δεν παρέλειψε να ανάψει… φιτιλιές στη συγκεκριμένη διαμάχη καθώς πρόσφερε έξτρα γεύμα στον Ντούπη! Η επίσης νικήτρια και συμπαίκτριά του όμως θέλησε να δώσει και στον Στράτο Τζώρτζογλου την ευκαιρία να φάει μαζί τους πριν από τη μονομαχία.

Tags
  • Η φάρμα
  • Ντούπης
  • Στράτος Τζώρτζογλου
Διαβάστε επίσης »