Σπορ

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κτίριο της Ε.Ο.Ε., η ΕΣΟΑ βράβευσε τους Έλληνες αθλητές που μετείχαν στο Τόκιο.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κτίριο της Ε.Ο.Ε., η ΕΣΟΑ βράβευσε τους Έλληνες αθλητές που μετείχαν στο Τόκιο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπή, Σπύρος Καπράλος. Ανάμεσα στους αθλητές του στίβου που παραβρέθηκαν ήταν και…

Η ΕΣΟΑ βράβευσε τους

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κτίριο της Ε.Ο.Ε., η ΕΣΟΑ βράβευσε τους Έλληνες αθλητές που μετείχαν στο Τόκιο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπή, Σπύρος Καπράλος. Ανάμεσα στους αθλητές του στίβου που παραβρέθηκαν ήταν και ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο κορυφαίος επικοντιστής, μετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αλλά ως γνωστόν είναι και μέλος της ΕΣΟΑ. Ήταν ακόμη οι Ελισάβετ Πεσιρίδου, Ελένη Πόλακ, Κυριακή Φιλτισάκου και Μιχάλης Αναστασάκης. Από τους προπονητές του στίβου ήταν ο Μανώλης Καραγιάννης, ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Φυσικά παρούσα ήταν και η πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Βούλα Κοζομπόλη. Η εκδήλωση ξεκίνησε μάλιστα, με ομιλία της. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Σπύρου Καπράλου και χαιρετισμό απηύθυνε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Έγινε αναφορά και βραβεύσεις στον αρχηγό και υπαρχηγό της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας. Βραβεύτηκε η Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α.) για την παρουσία των Κύπριων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ακόμη τη βράβευση του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιακών για τις επιτυχίες των αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Έγινε αναφορά στο χορηγό της εκδήλωσης «Freedom 24» με τους εκπροσώπους Χρήστο Γεωργίου και Όλγα Μίλκο.

Ακολούθησαν τέλος οι βραβεύσεις της ελληνικής ολυμπιακής ομάδας στο Τόκιο και η παραλαβή ολυμπιακών διπλωμάτων και αναμνηστικών καρφιτσών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »