Στίβος

Ο Κώστας Κεντέρης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Καλαμπάκα και επισκέφθηκε την εθνική ομάδα στο καμπ που πραγματοποιείται στην περιοχή.

Ο Κώστας Κεντέρης σημείωσε ότι στόχος είναι η συνεργασία και ομαδικότητα μεταξύ των αθλητών και των προπονητών.

Η επίσκεψη του Κώστα

Ο Κώστας Κεντέρης βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Καλαμπάκα και επισκέφθηκε την εθνική ομάδα στο καμπ που πραγματοποιείται στην περιοχή.

Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ είδε από κοντά την προετοιμασία που κάνουν οι αθλητές και αθλήτριες με τους προπονητές τους. Την ερχόμενη Κυριακή διεξάγεται στο Δουβλίνο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου με τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας.

Ο παλιός μεγάλος πρωταθλητής ανέβασε στα social media φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην περιοχή και έστειλε και το δικό του μήνυμα.

«Επισκέφτηκα την Εθνική μας ομάδα που προετοιμάζεται στην Καλαμπάκα για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες στο Δουβλίνο, το κλίμα μεταξύ των αθλητών και τον προπονητών μας εξαιρετικό. Τρέξαμε παρέα, συζητήσαμε, τραγουδήσαμε, άλλη νοοτροπία, άλλη κουλτούρα, άλλη οπτική. Στόχος είναι να αναπτύξουμε και να εμφυσήσουμε στα παιδιά μας και τους προπονητές μας το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Χρειάζεται χρόνος και δουλειά στη βάση για να δούμε κάποιους από αυτούς του αθλητές στην Ολυμπιάδα του 2028 στο Λος Άντζελες και ίσως το 2024 στο Παρίσι.

Αρωγός σε αυτή την προσπάθεια στάθηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και o Kostas Agorastos ένας άνθρωπος που έδειξε και δείχνει πραγματικό και έμπρακτο ενδιαφέρον για τον Αθλητισμό και το Στίβο μας.

Ο Στίβος μας είναι ένας, ενιαίος και αδιαίρετος».

Ο Κώστας Κεντέρης δώρισε μια φανέλα της εθνικής ομάδας στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό κατά την επίσκεψή του στο ξενοδοχείο που διαμένει η εθνική ομάδα στην Καλαμπάκα

Ο Κώστας Κεντέρης με την πρωταθλήτρια Αναστασία Μαρινάκου, η οποία προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Ο Κώστας Κεντέρης συνομιλεί με τον καθηγητή ΤΕΦΑΑ και προπονητή Δημήτρη Σούλα

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο

Σύμφωνα με πληροφορίες από την sportime

Διαβάστε επίσης »