Με εξώδικό της στον ΑΝΤ1 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαίτησε από τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου εντός 48 ωρών «να απολογηθεί για την κατάπτυστη αναφορά που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του».

Ο λόγος για όσα ακούστηκαν στο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ», όταν παίκτης θέλοντας να περιγράψει τη λέξη «Βουλγαρία», χρησιμοποίησε το όνομα της ομάδας «ΠΑΟΚ», με τον συμπαίκτη του να αποκρίνεται πρώτα «Θεσσαλονίκη» και μετά«Βουλγαρία».

Η επίσημη απάντηση του

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξοργίστηκε με το γεγονός πως παρά η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη, το συγκεκριμένο απόσπασμα έπαιξε τηλεοπτικά, ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει «κοπεί» στο μοντάζ.

Από τη μεριά του ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως συμμορφώθηκε στις επιθυμία επανόρθωσης του λάθος του, στέλνοντας μερικά λεπτά πριν επίσημη ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής:

Οι διαχρονικές αρχές του ΑΝΤ1, από την πρώτη μέρα που εξέπεμψε, είναι διαυγείς, διακριτές και σαφείς. Συνεπώς, η ατυχής διατύπωση ενός συμμετέχοντος στο επεισόδιο της εκπομπής «Rouk Zouk» που προβλήθηκε την Τρίτη 19 Οκτωβρίου, όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύει τις αρχές μας, αλλά αποδοκιμάζεται πλήρως από τον ANT1.

Είναι προφανές, ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναληφθεί.

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα

Διαβάστε επίσης »