Την αντίδραση των κριτών προκαλεί η Κιάρα Μαρκέζη με τις εμφανίσεις της στο My style rocks 3.

Η μητέρα της, Μαρία Μαρκέζη απάντησε στις φήμες περί στυλίστα της κόρης της αλλά και πώς αντιδράει ο παππούς της παίκτριας, Άκης Τσοχατζόπουλος.

Καμαρώνω για την Κιάρα Μαρκέζη, από την άλλη στεναχωριέμαι και λίγο. Δεν ήμουν πολύ θετική στο να μπει στο παιχνίδι αυτό, γιατί είχα ακούσει διάφορα σχόλια για την πίεση που έχει. Δεν δήλωσε συμμετοχή, την βρήκανε.

Όχι, δεν την βοηθάει η Ραμόνα. Φυσικά και την βοηθάω εγώ, έχω άπειρα ρούχα, παίρνω άπειρα δώρα. Το περιβόητο φόρεμα δεν είναι της Ραμόνα, είναι στην κολεξιόν του Valentino του ’19. Δεν ισχύει ότι την βοηθούν στιλίστες. Τον βλέπεις τον δράκο που περνάει;

Ο παππούς της δεν θέλει να σχολιάζεται, όπως έγινε στο τρέιλερ. Ούτε η Κιάρα το ήθελε. Απλά, ίσως, το αποφάσισαν εκείνοι γιατί πίστευαν ότι πρέπει να το ξεκαθαρίσει για να μην υπάρχουν εικόνες από πίσω, κάποια σχόλια και όλα αυτά, δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό.

Η ενόχληση του Τσοχατζόπουλου με τα σχόλια για την εγγονή του στο My Style Rocks (video)

Το My Style Rocks είναι μία ελληνική τηλεοπτική εκπομπή reality που μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ από τις 27 Σεπτμεβρίου του 2017 μέχρι σήμερα.

Την εκπομπή δημιούργησε Acun Medya, που έχει και την παραγωγή, ενώ το concept βασίζεται στη βρετανική εκπομπή Styled to Rock

MY STYLE ROCKS SPOILER

Η ενόχληση του Τσοχατζόπουλου με τα σχόλια για την εγγονή του στο My Style Rocks (video)


Διαβάστε επίσης »