Ρίμα Μούσα

Η Ρίμα Μούσα, η παίκτρια που συγκίνησε το Πανελλήνιο και τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής Game of Chefs ήταν σήμερα καλεσμένη στο Πρωινό.

Η Ρίμα Μούσα, η παίκτρια που συγκλόνισε με την προσωπική της ιστορία στο σόου μαγειρικής μίλησε στη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα.

Στην κουζίνα του μαγειρικού ριάλιτι, ήθελε να ετοιμάσει ένα πιάτο που θα θύμιζε έντονα την πατρίδα της. Χαμογελαστή και ευδιάθετη, προσπάθησε να προλάβει τον χρόνο και να δημιουργήσει το πιάτο της.

Ρίμα Μούσα

Η εικόνα του, όμως, δεν ήταν αυτή που ήθελε να παρουσιάσει στους κριτές. Η οικογένειά της την περίμενε με αγωνία στο Family Room.

«Τους έχω χάσει όλους τους συγγενείς μου, δεν έχει μείνει κανένας. Έχουμε χάσει τα πάντα εκεί, τις περιουσίες μας, όλα. Τώρα στην Ελλάδα δεν ήρθα για να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια. Έχω δική μου επιχείρηση στην Αθήνα. Και ο σύζυγός μου είναι μάγειρας», είπε μεταξύ άλλων η Ρίμα Μούσα και συγκίνησε τους κριτές.
Στο τέλος όμως αυτής της blind δοκιμασίας και μετά τη συνομιλία της παίκτριας με τους σεφ, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τρεις κριτές με το πιάτο που ετοίμασε για εκείνους και με τρία όχι δεν πέρασε στην επόμενη φάση και γύρισε στην καθημερινότητά της.

Η ιστορία της Ρίμα Μούσα συγκίνησε τους υπεύθυνους του καναλιού, οι οποίοι αποφάσισαν να της κάνουν μια έκπληξη.

Ρίμα Μούσα


H Ρίμα Μούσα μίλησε στην εκπομπή για την συμμετοχή της στο Game of Chefs ενώ ξέσπασε σε δάκρυα όταν της ανακοινώθηκε η απόφαση της παραγωγής να της κάνουν ως δώρο την ανακαίνιση του καταστήματος της! Μαζί με την ανακοίνωση της δόθηκε και μία δωροεπιταγή μεγάλης αξίας για εξαργύρωση σε αλυσίδα σούπερ- μάρκετ.


Ακολουθήστε τις ειδήσεις του spoilers.gr στο Google News


Διαβάστε επίσης »