Η Ελένη Αρβελέρ στηρίζει απόλυτα την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα λόγος να παραιτηθεί για το σκάνδαλο παιδεραστίας του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η δήλωση της Ελένης Αρβελέρ έγινε σε γνωστό φιλοκυβερνητικό site ενώ παράλληλα φαίνεται πως ενοχλείται και από το αίτημα υπέρ της παραίτησης της υπουργού. Εκτιμά μάλιστα πως ασκεί επιτυχώς τα καθήκοντά της.

Η Ε.Αρβελέρ καλύπτει Λ.Μενδώνη: Δεν βλέπει λόγο παραίτησης

«Πού στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησης της κυρίας Λίνας Μενδώνη, της υπουργού Πολιτισμού που ασκεί, κατά τη γνώμη μου, επαρκώς και επιτυχώς το πολυσχιδές έργο της;», αναφέρει μεταξύ άλλων

Η δήλωση της Ελένης Αρβελέρ για τη Λίνα Μενδώνη

«Η κοινωνία μας σήμερα υποφέρει από το αποτρόπαιο. Και ευτυχώς η Πολιτεία αντέδρασε, ενώ η Δικαιοσύνη ήδη εργάζεται γρήγορα και ψύχραιμα για την κάθαρση.

Γιατί όμως να μην παίρναμε υπ’ όψιν και την επαγγελματική εμβέλεια και να μιλάμε μόνο για ανοίκειες διαγωγές που δεν ήταν ούτε μπορούσαν να είναι γνωστές;

Ο Λιγνάδης είχε τυπικά τα προσόντα για να γίνει καλός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου. Γνωρίζω άριστα τη λειτουργία του Ιδρύματος, γιατί είχα την τιμή να προεδρεύσω του Δ.Σ. πάνω από μία δεκαετία∙ κι αυτό υπό πολλούς υπουργούς Πολιτισμού, αρχίζοντας από τη Μελίνα.

Πού, λοιπόν, στηρίζεται το δήθεν λαϊκό αίτημα παραίτησης της κυρίας Λίνας Μενδώνη, της υπουργού Πολιτισμού που ασκεί, κατά τη γνώμη μου, επαρκώς και επιτυχώς το πολυσχιδές έργο της;».

Για την ιστορία επισυνάπτουμε τις δηλώσεις της Ελένης Αρβελέρ, όπου δηλώνει πως είναι αριστερή αλλά στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις:

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »