Η Δούκισσα Νομικού μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΪ με την εκπομπή Super Makeover.

 

Η Δούκισσα Νομικού για την τηλεοπτική επιστροφή της – Είναι σκληρός ο ανταγωνισμός

 

 

 

 

Αρχικά, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή της, το οποίο είναι το ίδιο με εκείνο της εκπομπής «Όλα» που παρουσίαζε ο αλησμόνητος Θέμος Αναστασιάδης στον ΑΝΤ1 και συμμετείχε, γεγονός που της φέρνει στον νου όμορφες αναμνήσεις.

 

 

 

 

 

Στη συνέχεια  αναφέρθηκε στην αποχή της από την τηλεόραση.

 

 

 

 

 

 

«Δεν καθόμουν! Δύο παιδάκια έκανα στο ενδιάμεσο και ήταν ο χρόνος που χρειαζόμουν κι εγώ και τα παιδιά μου. Μου έλειψε η τηλεόραση, την αγαπώ πάρα πολύ. Οι συνθήκες είναι κάπως περίεργες… Δε φανταζόμουν ότι με αυτές τις συνθήκες θα επέστρεφα αλλά δε μπορούσα να πω όχι στην πρόταση του ΣΚΑΪ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

«Οι αλλαγές είναι πολύ εντυπωσιακές, το πριν και το μετά είναι δύο άνθρωποι διαφορετικοί», είπε στη συνέχεια για την εκπομπή που ετοιμάζει.

 

 

 

 

 

 

 

«Υπήρξαν άνθρωποι που με θυμόντουσαν και μου πρότειναν διάφορα πρότζεκτ, αλλά τώρα ένιωσα ότι ήρθε ο καιρός», είπε ακόμα για την επιστροφή της.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακόμα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να μεταμορφώσει τη Σίσσυ Χρηστίδου.

 

 

 

 

 

 

 

«Θα ήθελα να κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά της Σίσσυς, για να πάμε στο εξωτερικό για διεθνή καριέρα, με αυτό το πρόσωπο που έχει», τόνισε.

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που είναι σκληρός!

 

 

 

 

 

«Είναι σκληρός σε όλες τις ζώνες. Σηκώνω μανίκια και είμαστε έτοιμοι. Είναι ωραίο που υπάρχουν πολλά πρότζεκτ στην τηλεόραση», δήλωσε η Δούκισσα Νομικού.

 

 

 

 

 

 

Δείτε τις δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»:

Διαβάστε επίσης »