Το φετινό Champions League ετοιμάζεται για σέντρα στις 20 Οκτωβρίου και η συνολική αξία των συλλόγων που συμμετέχουν αγγίζει τα 14 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το παραπάνω ποσό εκτιμάται από την ιστοσελίδα «tranfermarkt.de» που ειδικεύεται σε θέματα του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου.

Η αξία των ομάδων του Champions League – Πόσο εκτιμάται ο Ολυμπιακός

Στην κορυφή των 32 ομάδων βρίσκεται η Λίβερπουλ με εκτιμώμενη αξία 1,07 δις, η Μάντσεστερ Σίτι (αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους) είναι στη δεύτερη θέση με 1,05 δις και η Μπαρτσελόνα στην τρίτη με 878,5 εκατομμύρια.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 28η θέση της κατάταξης με εκτιμώμενη αξία 96,3 εκατ. ευρώ, ενώ οι άλλοι δύο αντίπαλοί του στον όμιλο, Πόρτο (18η) και Μαρσέιγ (19η) αξίζουν 251,35 εκατ. ευρώ και 219 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, είναι ο Μαντί Καμαρά, με εκτιμώμενη αξία 12 εκατ. ευρώ.

(πληροφορίες απο το makeleio)

Σχετικό νέο:

ΤΡΟΜΕΡΟ! Εξαφανισμένα ζώα που τα έπιασε η κάμερα!

Η βιομηχανική επανάσταση ναι μεν ανέβασε κατακόρυφα το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων είχε όμως ένα μεγάλο αντίκτυπο στην χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη μας.

Πολλά είδη ζώων που ήταν για εκατομμύρια χρόνια πάνω στην Γη χάθηκαν οδηγήθηκαν στην εξαφάνιση μέσα σε λίγες μόνο δεκαετίες.

Δείτε 5 εξαφανισμένα ζώα που όμως τα «έπιασαν» on camera:

(πληροφορίες απο το makeleio)

Η αξία των ομάδων του Champions League – Πόσο εκτιμάται ο Ολυμπιακός : Δείτε τα tweets του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση:


Η αξία των ομάδων του Champions League – Πόσο εκτιμάται ο Ολυμπιακός : Δείτε τα instagram posts του Ολυμπιακού εν όψη της αναμέτρησης:

Η επικαιρότητα στο Twitter:

Διαβάστε επίσης »