Δημοσιεύθηκε: 17 Σεπτεμβρίου 2021 23:44

Η αποψινή αμήχανη στιγμή της Κωνσταντινας Σπυροπούλου στο Big Brother

Η αποψινή αμήχανη στιγμή

Πολλά είχαν γραφτεί για την συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Steve Μιλάτου και πολλοί ήθελαν τις σχέσεις τους να μην είναι οι καλύτερες.

«Όταν ήμουν δίπλα στην Σπυροπούλου δεν ήμουν ο εαυτός μου. Ήταν η αρχή, ήμουν νεαρός και δεν μου είχαν εξηγήσει κάποια πράγματα… Είχα ακούσει από κάποιους άλλους: Ο Μιλάτος τι περίμενε; Να πάει παρατέταρτο και να φύγει και τέταρτο;» Όταν λείπεις πέντε φορές την εβδομάδα στο εξωτερικό και δεν σου έχουν εξηγήσει βασικά πράγματα», είχε πει πρόσφατα το μοντέλο για την περίοδο της συνεργασίας του με τον Alpha και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Απόψε, οι παρουσιαστές, σε ζωντανή σύνδεση με το σπίτι του Big Brother, τους έβαλαν να συνομιλήσουν.

«Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του τότε με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Ήταν μια ωραία συνεργασία, εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα γιατί έχουν γραφτεί και διάφορα. Καλή τύχη εύχομαι», είπε μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά της και στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαούμαι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη.


«Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.


  • #News
  • #Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
  • #Στιβ Μιλάτος
Διαβάστε επίσης »