Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε η Νεφέλη Κουλούρη την Πέμπτη. Η ηθοποιός που βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες, στον ρόλο της Δόμνας, αναφέρθηκε τόσο στις αμοιβές στο καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 όσο και στην βάπτιση της που σημειώθηκε σε ηλικία 5,5 ετών!

Πιο συγκεκριμένα, η Νεφέλη Κουλούρη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν γνωρίζω για τις διαφορετικές αμοιβές στις Άγριες Μέλισσες. Εγώ αυτό που θα πω είναι πως ο χώρος μας είναι πολύ δύσκολος, γίνεται ένας αγώνας για να είναι καλύτερα οι νέοι ηθοποιοί αμειβόμενοι. Είναι μια δουλειά με τεράστια επισφάλεια και ανασφάλεια οπότε θέλουμε να πληρωνόμαστε λίγο καλύτερα από τον μέσο όρο για να αντέχουμε μετά ένα εξάμηνο που μπορεί να μείνουμε χωρίς δουλειά».

Η αποκάλυψη της Νεφέλης

«Βαπτίστηκα σε ηλικία 5,5 περίπου χρόνων. Έγινε ουσιαστικά για να θυμάμαι την βάπτιση μου. Βαπτίστηκα με όλα τα παιδιά του νηπιαγωγείου γύρω από την κολυμπήθρα και είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον γιατί είναι πολύ ωραίο ένα πλασματάκι μικρό να θυμάται την βάπτιση του παρά να κλαίει στην κολυμπήθρα».

Πληροφορίες από το nassosblog.

Διαβάστε επίσης »