Η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη στον Γιώργο Πατούλη: Μόνος του αποφάσισε για το διαζύγιο (vid)

Τη δική της απάντηση στον Γιώργο Πατούλη έδωσε η Μαρίνα Πατούλη.

Να σημειωθεί πως σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα, ο περιφερειάρχης Αττικής, μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Για τη Μαρίνα νιώθω αγάπη και τρυφερότητα. Είναι η μητέρα του παιδιού μας…»

Ειδικότερα, σε τηλεφωνική της συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό», η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη.

«Για μένα σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ημέρα, γιατί σαν σήμερα, το 1998, σε πολύ νέα ηλικία, έχασα το σημαντικότερο πρόσωπο της ζωής κάθε ανθρώπου που είναι η μητέρα μου.

Η αλήθεια είναι ότι επειδή από τα νεανικά μου χρόνια, από τα 18, συνδέθηκα με τον Γιώργο, ο ρόλος της μητέρας μου ήταν καθοριστικός στη σχέση αυτή. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, για μένα είναι ένα διπλό πένθος.

Από ό,τι διάβασα, που είπε ο Γιώργος ότι έχουμε αποφασίσει, δεν έχουμε αποφασίσει για διαζύγιο, μόνος του αποφάσισε και δεν είναι κάτι το οποίο αποτελεί κοινή απόφαση.

Απλά, σεβόμενη τα 35 χρόνια, έχω αποφασίσει να στηρίξω το παιδί μου και τον εαυτό μου για την διαχείριση αυτής της κατάστασης.

Δεν πρόκειται, λοιπόν, για μια ειλημμένη απόφαση. Είναι κάτι το οποίο προσπαθώ κι εγώ, μέσα από ειδικούς να στηριχτώ και να στηρίξω και το παιδί και να νιώσουμε καλύτερα στην απόφαση που ο ίδιος πήρε, όπως έχω πει εξαρχής».

Διαβάστε επίσης »