Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες ώρες από τα γνωστά τρολακια του Συριζα αλλα και συνωμοσιολόγους για το γεύμα του Μητσοτάκη στην Ικαρία.

 

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Και σας το γράφω εγώ που είμαι σχεδόν έναν χρόνο σε αυτοαπομόνωση με τα νεύρα στα κόκκινα και χωρίς υπομονή.

 

Ο Πρωθυπουργός πήγε σε τρία νησιά ακριτικά για τον εμβολιασμό. Ο εμβολιασμός εκεί γίνεται οριζόντια σε όλους τους κατοίκους.

 

Το νησί είναι χωρίς κρούσματα και ο ίδιος είναι εμβολιασμένος όπως και οι υπουργοί που ήταν μαζί του. Οι κύριοι Πέτσας και Πλακιωτάκης που έχουν μάλιστα νοσήσει – ο δεύτερος βαριά – και κάνουν συνέχεια τεστ για τον κορονοϊό.

 

Όλοι τους φορούσαν μάσκα.

 

Ο Κυριάκος είδε τον κόσμο και σταμάτησε να φάει το απόγευμα.  Καμία μάζωξη δεν έγινε, κανένα γλέντι δεν έγινε, κανένα πάρτι…

 

 

Απλώς έφαγαν στο σπιτι του τοπικού Βουλευτή. Τα άτομα που ήταν μαζί του είναι αυτοί που τον ακολουθούν σε κάθε αποστολή του. Είναι φωτογράφοι και δημοσιογράφοι.

 

 

 

Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή;

 

Να μην πάει πουθενά και να είναι κλεισμένος στο Μαξίμου;

 

Ο Μητσοτάκης είναι αυτός που έχει δηλώσει ότι θα πάει σε όλη τη χώρα και όπου κρίνει απαραίτητο.

 

 

  • Με την ίδια λογική δεν θα πήγαινε πουθενά ούτε ο Χαρδαλιάς ούτε ο Τσιόδρας ούτε σε περιοχές επιβαρυμένες, καταυλισμου, γηροκομεία.

 

Ξεκολατε. Δεν χωράει μικροπολιτική απέναντι στην Πανδημία…ειδικά από εκείνους που κατεβάζουν 2000 κόσμο στο κέντρο της Αθήνας για τον Κουφοντίνα… και δεν καταφέρνουν ποτέ να κάνουν πορεία.

 

Καλά ρε δεν ντρέπεστε;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »