Μιλώντας στο περιοδικό Vita και τη Φωτεινή Βασιλοπούλου, η Κατερίνα Καραβάτου περιέγραψε όλα όσα βιώνει τη νέα αυτή τη σεζόν, η οποία και σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τη ζωή της.
Σε ποια φάση της ζωής σου σε συναντάμε;
Σε μια νέα αρχή σε όλους τους τομείς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στη ζωή μου το οποίο έχει να κάνει με την πρότερη κατάσταση.
Και οι καινούργιες αρχές είναι όμορφες, πολλές φορές είναι και δύσκολες γιατί πρέπει να στήσεις τα πράγματα από την αρχή, όπως κάνουμε τώρα εμείς στο Mega που στήσαμε μια εκπομπή από την αρχή.
Τι αγαπάς και τι διαγράφεις όλα αυτά τα χρόνια δουλειάς στην τηλεόραση;
Αγαπώ όλη τη διαδικασία της παραγωγής. Από το στήσιμο μιας εκπομπής, μέχρι την παρουσίασή της. Με ενδιαφέρει το καλό στήσιμο, το οποίο έμαθα να εκτιμώ με τα χρόνια. Άλλωστε όταν κατέβηκα εγώ από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, δεν ήξερα καθόλου από τηλεόραση, οπότε τα έμαθα σιγά – σιγά προσπαθώντας πολύ. Αυτή λοιπόν η διαδικασία του να δημιουργείται ένα πράγμα από την αρχή και να φτάνει σε ένα αποτέλεσμα είναι για μένα γοητευτική. Αυτό που δεν μου αρέσει και πετώ, όχι μόνο από τη δουλειά μου, είναι η αγένεια, οι κακοί τρόποι και οι μη καθαρές κουβέντες.

Αναδημοσίευση άρθορυ από το nassosblog

Η αφοπλιστική απάντηση της

Διαβάστε επίσης »