Εκτός από πρόβες και πολύ τραγούδι, στο σπίτι του House of Fame υπάρχουν και στιγμές χαλάρωσης στις οποίες τα παιδιά κάνουν και χαβαλέ μεταξύ τους, με τους Γιάννη και Sion να πρωταγωνιστούν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Γιάννης είναι γνωστό πειραχτήρι μέσα στην ακαδημία και μπορεί η σχέση του με τον Sion στην αρχή να ήταν κακή, με τους δυο τους να βρίσκονται σε ένταση, ωστόσο πλέον η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί και μάλιστα ο πρώτος, όποτε βρίσκει ευκαιρία του κάνει πλάκες.

Μία από αυτές ήταν όταν σε συζήτηση που είχαν, από το πουθενά, ο Γιάννης του έσπασε αυγά στο κεφάλι, με τον Jimmy να παίρνει το αίμα του πίσω, ρίχνοντάς του αλεύρι, ενώ καθόταν στην πισίνα. Ο Γιάννης δεν άφησε την… πρόκληση αναπάντητη και με ένα γάλα στο χέρι τον πήρε στο κυνήγι σε όλο το σπίτι, μέχρι να καταφέρει να τον λούσει με αυτό.

«Έληξε αυτό. Πέρα από την πλάκα, ωραίες οι στιγμές του χαβαλέ, ο ένας έκανε πλάκα στον άλλον, απλά στη φάση που είμαστε, άμα τριτώσει μπορεί να ξεφύγουμε από τα όρια. Στο επίπεδο που είναι και πατσίσαμε, είμαστε μια χαρά», είπε ο Γιάννης.

Tags
  • House of Fame
Διαβάστε επίσης »