Αυτά δεν είναι νούμερα για δεύτερο live. Είναι τραγωδία. Και τα γράφαμε απο την πρώτη ημέρα εδώ:

 

House of fame – Τα γράφαμε. Τραγικά μονοψήφια για τη Νίτσα και το πανάκριβο Show του Σκαϊ

 

«House of Fame» – Σας το «εγγυούμαι» θα πατώσει! Τα ψεύτικα δόντια και η λαϊκουριά

 

 

 

Δυστυχώς για κάποιους μετά απο 28 χρόνια στον χώρο έχω και “μυρωδιά” και αντίληψη. Και τις περισσότερες φορές δνε πέφτω έξω. Η Φουρεϊρα είναι ένα πυροτέχνημα άφωνο που τα περασμένα χρόνια με τον Αρσενάκο στο μυαλό και στις επιλογές της έγινε αυτό που είναι σήμερα. Μια πολύ καλή χορεύτρια… με ταλέντο στο playback.

 

  • Το κορίτσι αυτό δεν κάνει για παρουσιάστρια. Και φαίνεται. Καμία ατάκα δική της. Κανένας αυθορμητισμός και μια εικόνα τρόμου κάθε φορά που διαβάζει το παιδικό autoque. Χθές κάποια στιγμή είπα μέσα μου. “Που είσαι ρε Κοκλώνη που το έχεις με τα Show, να τους γλεντήσεις με το χιούμορ σου”. Δεν κάνουν όλοι για όλα ρε γαμώτο.

 

 

Απο την άλλη η παρουσία της κριτικής επιτροπής είναι άχρωμη. Άοσμη. Ο μόνος που εξαιρείται είναι ο Φοίβος που είναι διαβασμένος, ατακόβιος, σκληρός αλλά το κυριότερο αυθεντικός.

Η Γαρμπή απο την πολύ ευγένεια και το σιρόπι φτιάχνει μπακλαβά κάθε Παρασκευή… Ο Πλούταρχος με το χαμόγελο της ευτυχίας σε ότι πει μου φέρνει στο τέλος στομαχική παλλινδρόμηση- είναι κοντά ο ξάδερφος να κόψει τιμολόγιο; – και ο Αρσενάκος παλεύει – αυτή τη φορά το μακιγιάζ ήταν σωστό και το μαλλί φαινόταν φυσικό – να μας αποδείξει ότι είναι σκληρό αγόρι και γενικός γαμάω της δισκογραφίας… χρησιμοποιώντας ωστόσο τις ίδιες και τις ίδιες ατάκες.

 

Και πάμε τώρα στα παιδιά Ο μόνος τόνος που υπάρχει στο “House of fame” είναι ο τόνος “ρίομάρε” που τρώει η Νίτσα στα διαλείμματα ακολουθώντας την αυστηρή διατροφή της.

 

Η εικόνα τους; ΤΡΑΓΙΚΗ

 

«House of Fame” – Ο Αλ Γκίγκα ντύνει και γελάνε και οι κουβαρίστρες

 

 

 

Κάποιος πρέπει να πεί στον Γκίγκα ότι η διαφορετικότητα είναι μεν δικαίωμα… αλλά η τηλεόραση έχει στεγανά… έχει όρια και κυρίως η εκπομπή στην οποία συμμετέχει, έχει απέναντι ένα πολύ ισχυρό προϊόν που λέγεται “Master chef”.

 

Που και χθές τους πάτησε στον λαιμό… με αποτέλεσμα το πιο ακριβό προϊόν του Σκαϊ να πιάσει τραγικά μονοψήφια.

 

Δείτε αναλυτικά:

 

 

 

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »