Ημέρα live αλλά και δύο αποχωρήσεων, για πρώτη φορά, είναι η σημερινή για το House of Fame, με τους Πηνελόπη, Sion, Στέφανο και Γιώργο Ντίνο να είναι στην τετράδα των υποψηφίων.

Τα παιδιά επέλεξαν τα τραγούδια τους από την αρχή της εβδομάδας και ξεκίνησαν να τα προβάρουν, ωστόσο η στήριξη από έναν δικό τους άνθρωπο ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πάρουν δύναμη και αυτό αποφάσισε η παραγωγή, ξεκινώντας τις εκπλήξεις από… νωρίς.

Πρώτη στο σπίτι μπήκε η αδερφή της Πηνελόπης, Νίκη. «Στην αρχή ήθελα να την πάρω και να φύγουμε αλλά αν θέλετε να την κρατήσετε θα φύγω μόνη μου», είπε αρχικά στους υπόλοιπους παίκτες, με τον Γιώργο Ντίνο να εκφράζει τον θαυμασμό του για τη Νίκη μπροστά στον Γιάννη και τον Γιώργο Σπετσιώτη. «Δεν μπορώ να αντισταθώ σε κάτι όμορφο», είπε, ενώ ο Σπετσιώτης τον ρώτησε: «Αντέχεις την Πηνελόπη για συνυφάδα;»

Η Νίκη συμβούλευσε την Πηνελόπη να σταματήσει να μιλάει πολύ, να ηρεμήσει και να το διασκεδάσει.

Για τον Γιώργο Ντίνο μπήκε στην ακαδημία ο μπαμπάς του, με τον παίκτη να τον αγκαλιάζει συγκινημένος και να του γνωρίζει στη συνέχεια τους υπόλοιπους. «Σε έχω παραδεχτεί και σε έχουν παραδεχτεί πολλοί που δεν έφυγες. Είναι ένας μοναχικός άνθρωπος που γράφει τη μουσική του, στους στοίχους του και είναι δύσκολη η κοινωνικοποίηση με πολλά άτομα. Τα κατάφερε και είναι μεγάλο βήμα» είπε μπροστά σε όλους ο κ. Αποστόλης, ενώ ιδιαιτέρως του ανέφερε:

«Μπορεί να ξέφυγες αλλά δεν είσαι ρομπότ, άνθρωπος είσαι. Τήρησέ το. Αισθάνομαι πραγματικά πλέον ότι μπορώ να βασιστώ και ότι είσαι έτοιμος να πετάξεις ελεύθερος».

Για χάρη του Jimmy Sion μπήκε η φίλη του και γνωστή τραγουδίστρια Αθηνά Μανουκιάν, με τον Γιώργο Ντίνο να μένει ξανά με ανοιχτό το στόμα με την ομορφιά της. «Για εμένα είσαι αξιοπρεπέστατος, επαγγελματίας, άψογος και είμαι περήφανη» του είπε, με τον ίδιο να δηλώνει: «Είναι η πιο αυστηρή κριτής μου, η γνώμη της είναι πολύ σημαντική. Αν θεωρούσε ότι κάτι δεν είναι σωστό για εμένα και μου έλεγε να φύγω, θα έφευγα».

Για τον Στέφανος μπήκε στην ακαδημία ο θείος του, ο οποίος τον αγκάλιασε και του είπε πως τους έχει κάνει όλους περήφανους. «Η νύφη που είναι;» αναρωτήθηκε και όταν είδα τη Μαριάννα της είπε ότι είναι έτοιμη για το Γύθειο το καλοκαίρι. «Η Μαριάννα έχει περάσει το τεστ, είναι ανοιχτή η Μάνη το καλοκαίρι για εκείνη».

Tags
  • House of Fame
Διαβάστε επίσης »