• Παρασκευή, 19 Μαρ 2021
  • Αφροδίτη Χανιωτάκη


«Μήλον της έριδος» ο Στέφανος

Μία ατάκα του Γιώργου Αρσενάκου στον Στέφανο προκάλεσε τον εκνευρισμό του Πάνου Μεταξόπουλου ο οποίος όταν ήρθε η σειρά του εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του μουσικού παραγωγού.

Ο παίκτης ερμήνευσε τα «Σχοινιά» του Παντελή Παντελίδη στο live του House of Fame έχοντας αρκετές στην ερμηνεία του γεγονός που σχολίασε ο Γιώργος Αρσενάκος λέγοντάς του πως δεν έπρεπε να επιλέξει το συγκεκριμένο τραγούδι μόνο και μόνο για να το αφιερώσει στη μητέρα ή την αδελφή του μιας και δεν του ταίριαζε καθόλου.

Αυτά ήταν και τα λόγια που έβγαλαν τον χορογράφο έξω από τα ρούχα του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Στέφανο από την καρδιά μου γι΄αυτό που έκανε. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το αφιέρωσες στη γιαγιά σου. Χαίρομαι που ένας καλλιτέχνης βρίσκει μία αφορμή για να εκφράσει αυτό που νιώθει κύριε Αρσενάκο κι όχι για οποιαδήποτε αδερφή του είπατε πριν. Ειλικρινά, δεν ξέρω πώς να εκλάβω αυτό που είπατε πριν. Πρέπει να σέβεστε τον πόνο ενός παιδιού. Μπορεί να έκανε χίλια φάλτσα δεν με απασχολεί καθόλου αλλά τον λόγο που το έκανε αλλά αν μη τι άλλο μπροστά του θα πρέπει να σκύψετε τι κεφάλι σας. Έγινα κατανοητός;».

«Εγώ είπα ότι είναι θεμιτό ένας καλλιτέχνης να αφιερώνει ένα τραγούδι στην αδελφή ή τη μαμά του αλλά είμαστε σε έναν διαγωνισμό» απάντησε φανερά ενοχλημένος ο κριτής.

Tags
  • House of Fame
  • Γιώργος Αρσενάκος
  • Πάνος Μεταξόπουλος

Διαβάστε επίσης »