Είναι πραγματικά από αυτά που έχω δει μέχρι σήμερα και αυτά που γνωρίζω από τηλεόραση παγκόσμιο τηλεοπτικό φαινόμενο.

 

House of Fame – Σας το εγγυούμαι θα πατώσει! Τα ψεύτικα δόντια και η λαικουριά

 

Η Νίτσα του θριάμβου της Eurovision, η Νίτσα των δύο συμμετοχών σε κριτικές επιτροπές τάλεντ σόου, η Νίτσα των συνεντεύξεων και των εξωφύλλων… Η Ελενίτσα που μετά από άπειρες πρόβες δεν κατάφερε να τα «πει» έχοντας τη βοήθεια και auto cue και ακουστικού (!) στην πρεμιέρα του Live του «House of Fame». Οχι.

 

  • Τα κενά στον λόγο της δεν ήταν εξαιτίας ενός μίνι εγκεφαλικού που ερχόταν και έφευγε. Ήταν η λέξη (παύση) ανάμεσα στο  auto cue που ακολουθούσε κατα γράμμα.
  • Οι ελληνικούρες της όπως το «σας εγγυουμαι» αλλά και πολλά ακόμη ναζάκια και στημένα «υπέροχα» λογάκια κούρασαν. Αναρωτιέμαι πέρα από τη λέξη «υπέροχα» γιόκ;
  •  Το σικάτο ρούχο της Κριθαριώτη δεν κατάφερε να κρύψει την λαικουριά της.
  • Το λευκό σουτιέν της Γαρμπή πάνω από τον κορσέ του φορέματος έκανε την εικόνα της εξωγήινη.
  • Και η τοποθέτηση προϊόντος δεν ήταν άλλη από τις μασέλες ρητίνης που διαφήμιζαν ο Πλούταρχος, η Νίτσα και ο Γκικα!

 

Παρασκήνια.

Παρά το γεγονός ότι όλη η προσοχή είχε στραφεί πάνω στην Φουρειρα κατα την προχθεσινή γενική πρόβα η Νίτσα παρασύρθηκε από το άγχος της.

 

 

 

Κατά τ’ άλλα είδαμε ένα πολύ παλιακό concept σε ένα πολύ σκούρο σκηνικό. Η επιτροπή δεν έχει καμία χημεία μεταξύ τους, οι διαγωνιζόμενοι είναι μέχρι στιγμής αδιάφοροι και φωνητικά και στο στοιχείο του ριάλιτι.

 

 

Ίσως κάποιοι να περίμεναν την έμπειρη Καίτη Γαρμπή να είχε έναν πιο «πικάντικο» τηλεοπτικό λόγο σε σχέση με παλιότερες εμφανίσεις της αλλά μάλλον την ζόριζε ο κορσές.

Ο χαμηλών κατα τα αλλά τόνων Φοίβος ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τις ατάκες του.

 

Ο Πλουταρχος είτε ήταν είτε όχι στο πλατό πέρασε απαρατήρητος, Μάλλον σκεφτόταν τη δόση του προστίμου τον Μάρτιο, ενώ ο Αρσενάκος πρέπει να βάλει και αλλα επίθετα στον λόγο του και όχι μόνο λέξεις όπως «πολύ καλός». Και το μαλλί Γιώργο. Όχι τόσο στόκο κοντά στο φυτεμένο διότι σε κάνει εξωγήινο.

 

 

 

Τι γίνεται από ‘δω και πέρα; Τα νούμερα της Nielsen θα το δείξουν. Το μόνο βέβαιο είναι πως ανοίγει ο δρόμος για το «Fame Story» του Κοκλώνη με Βίσση Βανδή και Μικρούτσικο που σίγουρα θα κάνει πάταγο καθώς η απομίμηση που είδαμε χθες πέρασε και δεν ακούμπησε… 

 

 
 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog

Διαβάστε επίσης »