Η έκπληξη του live του House of Fame ήταν η Josephine, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή σαν άλλος… μποξέρ και τραγούδησε ένα ποτ πουρί από δικά της κομμάτια αλλά και άλλων τραγουδιστών και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η Ελένη Φουρέιρα, μετά το τέλος του act της, βγήκε στη σκηνή να την υποδεχτεί εντυπωσιασμένη και της είπε χαρακτηριστικά ότι είναι εκπληκτική.

Η ίδια, έχοντας τραγουδήσει μία από τις επιτυχίες της Καίτης Γαρμπή δήλωσε: «Όταν είχα πάει στην Panik, ήμασταν στο γραφείο και είδα τα 30 χρόνια Καίτη Γαρμπή και μου έκανε κλικ. Μακάρι να κάνω κι εγώ τόσους δίσκους. Είστε μια έμπνευση και μακάρι να με αξιώσει ο Θεός».

Η Josephine αποτελεί το «πουλέν» του CEO της Panik, Γιώργου Αρσενάκου ο οποίος τόνισε: «Είναι το ζωντανό παράδειγμα που δουλεύει, προσπαθεί και ανταμείβεται. Θέλει σκληρή δουλειά, επιμονή, υπομονή και όλα γίνονται».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και η Καίτη Γαρμπή αλλά και ο Γιάννης Πλούταρχος, ο οποίος στάθηκε στον εξαιρετικό χαρακτήρα της, αλλά και ο Φοίβος που τη συμβούλευσε να ξανασκεφτεί τι είδους τραγούδια τραγουδάει, καθώς της πάει και το ροκ στυλ.

Tags
  • House of Fame
Διαβάστε επίσης »