Ημέρα makeover ήταν αυτή που παρακολουθήσαμε σήμερα στο House of Fame, με τον γνωστό makeup artist να εμφανίζεται στην ακαδημία για να περιποιηθεί τα αγόρια.

Πριν ωστόσο από τις αλλαγές, ο Παντελής Τουτουντζής θέλησε να κάνει μια κουβέντα με τους σπουδαστές για όσα έχουν συμβεί από το περασμένο live.

«Φημολογείται ότι ο Άρης και η Βένια έχουν καβαλήσει το καλάμι», είπε χαρακτηριστικά με την Πηνελόπη να παίρνει τον λόγο.

«Θεωρώ ότι εκείνη την εβδομάδα είχαν αλλάξει αλλά εμένα δεν με επηρέασε. Επειδή έχουν θέσει τον πήχη ψηλά και ήθελαν να είναι το καλύτερο ντουέτο το πρόβαλαν και το πρόβαραν περισσότερο και με αυτή τη συμπεριφορά τους έκαναν αίσθηση. Εγώ 2-3 εβδομάδες πριν είχα πει ότι κάπου στη δεκάδα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα καλάμια και πήρε η μπάλα και αυτούς τους δύο. Μέσα στους 3 μήνες μπορεί αν δεν γνωρίζεις τον εαυτό του να μην μπορείς να ελέγξεις καταστάσεις και συμπεριφορές οι οποίες μεγαλώνουν και μπορεί να έχουν αλαζονικές τάσεις», είπε χαρακτηριστικά με τον Άρη να απαντά παίρνοντας προσωπικά τα όσα ειπώθηκαν:

«Όταν συζητάμε για συμπεριφορές και λες για καλάμι στη δεκάδα είσαι απαράδεκτη, γιατί εκτός από τις περισσότερες πρόβες που κάναμε δεν άλλαξε τίποτα άλλο. Εσύ δεν καταλαβαίνεις τι λες».

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Σπετσιώτης ζήτησε να πάρει τον λόγο. «Όλο αυτό μου φαίνεται αστείο. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που συμβαίνουν. Η Πηνελόπη έχει καβαλήσει το καλάμι, η Βένια και η Μαριάννα. Μπορεί κι εγώ να έχω καβαλήσει το καλάμι κάποιες φορές», δήλωσε με την Πηνελόπη να αντιδρά:

«Η συμπεριφορά μου είναι η εξής, από τη στιγμή που μου λένε ότι όταν κάνω πρόβα είναι υποχρεωμένοι να μη μιλάει κανείς θα το εκμεταλλευτώ. Αν ενοχλεί κάποιους είναι δικό τους πρόβλημα. Είμαι άρτια, οργανωτική, αυστηρή και όλα αυτά».

Από την άλλη, η Μαριάννα όταν άκουσε το όνομά της να βγαίνει από το στόμα του Σπετσιώτη έμεινε με ανοιχτό το στόμα, ζήτησε να μάθει τον λόγο. Ο Sion ήταν εκείνος που πετάχτηκε για να την υπερασπιστεί, κάτι που έκανε τον Γιάννη να εμπλακεί στην κουβέντα, ζητώντας του να μην κάνει τον δικηγόρο της.

Στην ακαδημία οι συζητήσεις συνεχίστηκαν, με εξηγήσεις εκατέρωθεν και τη Μαριάννα να δηλώνει ότι για εκείνη έχει τελειώσει ο Γιώργος Σπετσιώτης, γιατί δεν καταλαβαίνει τι άνθρωπος είναι. Από την άλλη, η Βένια δεν θέλησε να ακούσει τις εξηγήσεις της Πηνελόπης, εν αντιθέσει με τον Άρη.

Tags
  • House of Fame
Διαβάστε επίσης »