Το πρώτο live του House of Fame συνοδευόμενο από αποχώρηση ήταν το αποψινό (5/3), με τους Στέφανο, Έλενα και Άλεξ να είναι οι τρεις υποψήφιοι.

Οι τρεις σπουδαστές ήταν στη διάθεση του κοινού όλη την εβδομάδα και η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στη θέση στο τέλος της βραδιάς να ανακοινώσει την τελική απόφαση.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του show υποδέχτηκε τους υποψήφιους στη σκηνή του House of Fame και έφερε την αγωνία στα κόκκινα!

Ο Στέφανος ήταν ο πρώτος που ένιωσε ασφαλής, ακολούθησε η Έλενα, με την Άλεξ να είναι η πρώτη που αποχωρεί από την ακαδημία.

«Η πρώτη αποχώρηση είναι η πιο άδικη», είπε η Ελένη Φουρέιρα, με την Άλεξ να τονίζει ότι νιώθει ευλογημένη. «Ο καλλιτέχνης για να σταθεί εδώ πάνω χρειάζεται ψυχή. Θέλω να αφήσω αυτό στα παιδιά και θέλω να το θυμούνται. Δεν στεναχωριέμαι, αισθάνομαι πιο δυνατή και ότι έχω πάρει πολλά πράγματα. Θα βγω και θα συνεχίσω πιο δυναμικά».

Αναστασία, Κόνι, Στέφανος, Πηνελόπη και η Αλεξάνδρα βρέθηκαν στην πεντάδα με τη μικρότερη βαθμολογία. Η Πηνελόπη και η Αναστασία ήταν οι σπουδάστριες που ψηφίστηκαν στο σπίτι και γι αυτόν τον λόγο τους αφαιρέθηκαν 4 βαθμοί.

Ως εκ τούτου, Πηνελόπη, Αλεξάνδρα και Αναστασία είναι οι τρεις νέες υποψήφιες προς αποχώρηση, καθώς συγκέντρωσαν τους λιγότερους βαθμούς.


Post Views:
20

Tags
  • House of Fame
Διαβάστε επίσης »