Την αξιολόγηση του live της περασμένης Παρασκευής πραγματοποίησαν στο House of Fame, με τον διευθυντή της ακαδημίας και τους καθηγητές των σπουδαστών να εμφανίζονται απογοητευμένοι για τα περισσότερα κομμάτια που άκουσαν.

Ο Πάνος Μεταξόπουλος θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα που είχε προκύψει ανάμεσα στη Βένια και την Κόννη, όταν η πρώτη ενόχλησε τη δεύτερη στην πρόβα της, ενώ στη συνέχεια, η Μαριάννα ήταν εκείνη που άκουσε σκληρά λόγια από την Πέννυ Μπαλτατζή.

«Δεν είχες ποτέ το ρυθμικό. Γενικά δεν έχεις καταλάβει πώς πρέπει να τραγουδάς. Το έκανες και στο ντουέτο και το κάνεις γενικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν καταλαβαίνεις. Δεν έχεις ποτέ ατάκα. Έχουμε μια εικόνα για τον εαυτό μας ότι τραγουδάμε καλά και δεν τραγουδάμε. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Έχεις σταθερά ίδια προβλήματα», είπε η Πέννυ και στην πορεία πρόσθεσε:

«Μέσα στους προτεινόμενους θα έπρεπε να ήταν η Μαριάννα. Δεν το λέω για να σε πληγώσω το λέω από θέμα δικαιοσύνης. Δεν θα ένιωθα καλά αν δεν τον πω».

Η συζήτηση κινήθηκε και γύρω από τον Syon, με τον Γιάννη να εκφράζει την άποψή του λέγοντας ότι δεν του άρεσε αυτό που άκουσε, με την Πηνελόπη να αντιδρά και να δημιουργείται ένταση.

Μέσα στην αξιολόγηση ο Syon είπε στη Βένια ότι δεν ξέρει αν τελικά μπορεί να δώσει την ψυχή της στο τραγούδι, γεγονός που την πείραξε και του ζήτησε τον λόγο στο σπίτι.

Η Γιώργος Ντίνος πετάχτηκε να πάρει το μέρος του Jimmy, με την ίδια να του απαντά ότι δεν τον αφορά το θέμα. Ο Άρης μπήκε στην ένταση για να προστατεύσει τη Βένια σε μια ατάκα του Ντίνου που της είπε χαρακτηριστικά ότι τραβάει ζόρι. «Το τραβάς κάνα ζόρι δεν ταιριάζει εδώ», είπε ο Άρης και του τόνισε ότι δεν τον τιμά να μιλά έτσι σε μια γυναίκα.

Tags
  • House of Fame
Διαβάστε επίσης »