Μετά τα εκατοντάδες σχόλια που δέχτηκε από τα social media για την αισχρή ανάρτηση της στο Ίνσταγκραμ την οποία λίγη ώρα αργότερα διέγραψε, η κοσμικογράφος απέστειλε μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού επιστολή σύμφωνα με την οποία δε θα δεχτεί κανένα σχόλιο προς το πρόσωπό της και του γιου της που θα σχετίζεται με την υπόθεση του Κώστα Σπυρόπουλου.

H Χριστίνα Πολίτη απαντά μέσω του δικηγόρου της. Σας απαγορεύω να…

 

Πιο αναλυτικά:

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κυρίου Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Ν. Αγαπηνός και Συνεργάτες».

«Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της. Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

 

Το τι λέει η Πολίτη για τον σύντροφό της, ακραίο η μή είναι δικό της θέμα-πρόβλημα. Το παιδί της Πολίτη και γενικότερα τα παιδιά σε τέτοιες ιστορίες δεν πρέπει να μπαίνουν στην εξίσωση. Είναι χυδαίο κάποιος ή κάποια να επιτίθεται σε ανήλικα. Και ντροπή.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης »