Χαμόγελα αισιοδοξίας σκάνε εν μέσω κορονοϊού στο Mega. Οι επαναλήψεις των άλλων καναλιών δεν είναι τόσο ανθεκτικές στο χρόνο όσο αυτές της ταινιοθήκης του Mega και έτσι το κανάλι ανεβαίνει διαρκώς.

Όμως και κάποιες ενημερωτικές ζώνες ανεβαίνουν. Το 13% πλησίασε την Πέμπτη στο δυναμικό κοινό ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Η εκπομπή του, το Live News είναι πρώτη τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό μεταξύ των ενημερωτικών εκπομπών του Mega και αυτό βδομάδα με την βδομάδα ενισχύει ακόμη περισσότερο τη θέση του και την επιρροή του δημοσιογράφου στο κανάλι.

Σας είχα γράψει πριν μερικές εβδομάδες για την πρόθεση του Mega να του αναθέσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τη νέα σεζόν.

Ανατροπή στο κεντρικό δελτίο του Mega. Ξεκάθαρο προβάδισμα Ευαγγελάτου.

Οι πληροφορίες αυτές ενισχύονται καθώς το πιθανό δεύτερο κύμα του κορονοϊού από το φθινόπωρο οδηγεί το κανάλι στην απόφαση για ένα κοινωνικό δελτίο ειδήσεων που ο Νίκος Ευαγγελάτος μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα απ’ όλους εντός Mega αυτή τη στιγμή.

Ποιος όμως θα τον αντικαταστήσει; Πολύ πιθανόν η σύζυγός του Τατιάνα Στεφανίδου με νέα εκπομπή που θα είναι ταυτόχρονα ενημερωτικό και κοινωνικό μαγκαζίνο. Άλλωστε και με τον κορονοϊό η Τάτι τα κατάφερε μια χαρά στον ΣΚΑΪ.

Και πλέον τα δεδομένα στο Φάληρο έχουν αλλάξει και την θέλουν για την επόμενη σεζόν όμως εκείνη όταν θα έχει δεδομένη πρόταση στα χέρια της το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει το σύζυγό της στο Mega.

Άλλωστε το ζευγάρι έχει ακολουθήσει αυτή την τακτική πολλές φορές στον παρελθόν. AlphaTempoAlterANT1, Epsilon. Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτή τη στιγμή να συμπορευθούν και πάλι τηλεοπτικά από τη νέα σεζόν.

 

(πληροφορίες από το nassosblog)

Διαβάστε επίσης »