Η ΝΔ εδώ και καιρό προσπαθεί να ΦΑΝΕΙ καλή στην αριστερά που ΤΡΕΜΕΙ (χάιδεμα σε ανήλικα δήθεν μεταναστόπουλα που ήταν 20 και βάλε, μη επαναπροώθηση παρανόμων και πηγαιμό τους σε ακατοίκητα νησιά σύμφωνα με κάθε ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣ κλπ) Προσπαθεί να παραστήσει το φιλόπτωχο ταμείο ή ακόμα χειρότερα όπως ακούγεται να εξυπηρετήσει (αριστερά) συμφέροντα άλλων ; όλα αυτά την έφεραν σε αυτή την κατάσταση. Κάνε τη δουλειά σου κύριε (πρωθυπουργέ) και μην ακούς τι λένε ακροαριστεροί και λοιποί.

Γιατί πρέπει να σε νοιάζει και να τρέμεις τόσο;Τι σε νοιάζει αν σου πούνε για επαναπροωθήσεις…για τους φράχτες…κλπ την πατρίδα μας οχυρώνεις Ν Ο Μ Ι ΜΩ Σ, δεν βλάπτεις κανένα, δεν έκανες κάτι παράνομο, όμως αντ΄αυτού για να χαιδέψεις τα αυτιά της επέλεξες την πολυπολιτισμικότητα και την μετατροπή του κράτους σε ευαγές ίδρυμα ολόκληρης της οικουμένης για τον κάθε αλλοδαπό (τσάμπα ρεύματα, έπιπλα, διαμερίσματα κλπ που πληρώνει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

H αριστεροσυνη και το χαιδεμα στην ακρα αριστερα εφαγαν την νδ – επεσε θυμα του ιδιου της του εαυτου – εμεις τα λεγαμε αλλα…

Αν λοιπόν σου είναι περήφανες αυτές οι ανακοινώσεις σε δημόσια θέα στην τηλεόραση… μπράβο σου! Συνέχισε λοιπόν τον λάθος δρόμο (να υποστηρίζεις τις ακροαριστερές και τα solidarity…..)  για να χαιδεύεις αυτιά… Το όφελος δεν ξέρουμε.

ΚαταγραφήΚαταγραφήΗΚαταγραφήΚ

AYTOYΣΙΑ η ανακοίνωση κομμάτων (ΠΗΓΗ ΕΡΤ)

Η αποκάλυψη ότι ΜΚΟ που υποτίθεται πως «προστάτευαν ανήλικα προσφυγοπούλα» έστελναν ανήλικα θύματα στον Λιγνάδη, επιβεβαιώνει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για τον ύποπτο ρόλο τους, τον οποίο συγκάλυψαν τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καταγραφή ΕΛ

Η άρνηση των παλαιών κομμάτων να υλοποιήσουν την πρόταση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ για την άμεση αναστολή λειτουργίας και τον ενδελεχή έλεγχο των ΜΚΟ, αποκαλύπτει το μέγεθος της υποκρισίας και της ανηθικότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio

Διαβάστε επίσης »