Κάποιος το ξεκίνησε για… χαβαλέ και τελικά όλοι αναρωτιούντε τώρα.. Ποια είναι η ηλικία της GNTM Κάτια Ταραμπάνκο;

Σύμφωνα με το GNTM, η Κάτια Ταραμπάνκο, είναι 22 χρονών.

Αυτά μας λέει το ριάλιτι μοντέλων… Στις 22 Οκτωβρίου 2018 έχει ανεβάσει ένα ευχαριστήριο για τα γενέθλιά της. Και τις ευχές που δέχτηκε.

Δίπλα υπάρχει ένα πελώριο 23. Μαντέψτε ποιος κρύβει χρόνια!

GNTM: Η Κάτια Ταραμπάνκο και η φιλία με τον Σκουλό.

Την ήξερε πριν μπει στο παιχνίδι και την προέτρεψε αυτός! Ήταν φίλοι; Παίζει ρόλο ο χαρακτήρας στην καριέρα ενός μοντέλου;

“Αν ένα μοντέλο είναι 1.80, κορμάρα, με συγκλονιστικό πρόσωπο, γωνίες και είναι παλιοχαρακτήρας, θα κάνει μια χαρά καριέρα. Ναόμι Κάμπελ, καθόλου καλός χαρακτήρας, τι καριέρα έκανε; Πόσοι ηθοποιοί είχαν κακό χαρακτήρα και έκαναν μεγάλη καριέρα;”, αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Σκουλός, κριτής του GNTM.

Το παρελθόν και η επαγγελματική πορεία

Η Ταραμπάνκο, δεν υπάρχει διαφήμιση που να μην έχει κάνει και προϊόν που να μην έχει διαφημίσει: από σοκολάτες και γαλακτοκομικά προϊόντα, μέχρι παπούτσια και σαμπουάν, τα έχει κάνει όλα και μάλιστα με επιτυχία.

Παρά το ότι εδώ και καιρό το ριάλιτι μόδας παρουσιάζει μία εκδοχή του μοντέλου που μόνο συμπαθής δεν είναι, ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι είναι από τις περιπτώσεις κοριτσιών που έχουν δουλέψει αρκετά, πολύ πριν γίνουν ευρέως γνωστές, έστω και μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης »