Το βράδυ της Δευτέρας αποχώρησε από το σπίτι του GΝΤΜ ο Στυλιανός Φλωρίδης, αφού δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τη λήψη του του κριτές.

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι ο πρώην διαγωνιζόμενος, είχε έρθει πολύ κοντά με την Όλγα, η οποία μάλιστα στο άκουσμά της αποχώρησής του ξέσπασε σε κλάματα.

GNTM 4 – Όλγα:

Στο επεισόδιο της Τρίτης, η Όλγα Ντάλλα προχώρησε σε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση απέναντι στον Στυλιανό, λέγοντας ότι η ίδια κοιμήθηκε στο κρεβάτι του, για να μπορεί να νιώσει με κάποιον τρόπο ότι είναι κοντά της. Ανέφερε επίσης ότι μαζί ξεκίνησαν κάτι ιδιαίτερο συναισθηματικά και κανένας από τους δυο δεν είχε ξανανιώσει έτσι.

«Κοιμήθηκα στο κρεβάτι του Στυλιανού για να νιώθω ότι κάπως υπάρχει ακόμα στο σπίτι. Ο Στυλ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να χάσω σε καμία περίπτωση από τη ζωή μου. Το λέγαμε συνέχεια το πόσο απίστευτο είναι που μπήκαμε σε ένα παιχνίδι και δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να δεθούμε τόσο πολύ. Ο δεσμός που είχαμε μεταξύ μας ήταν το κάτι άλλο, το οποίο δεν το έχω ξανανιώσει. Οπότε κρατάμε αυτό το καλό, μπορεί να έχει την πίκρα της αποχώρησης στους οκτώ γιατί ήθελε τελικό αλλά του άφησα εγώ μια γλύκα γιατί αυτό μεταξύ μας δε θα χαθεί», είπε ο Όλγα.

Tags
  • GNTM
Διαβάστε επίσης »