Δριμεία κριτική στο χθεσινό GNTM άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τα γέλια της Ζενεβιέβ για το αρτικόλεξο «Πα.Πει.» αλλά και την περίπτωση της κοπέλας με τη νευρική ανορεξία.

«Είναι δύο άκομψα. Ατυχές να κάνουμε “πα πα πα” για το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Κακό χιούμορ, το κόψεις στο μοντάζ. Είναι όλα γνωστά στην κριτική επιτροπή, ξέρει το ID κάθε παίκτη. Γνωρίζανε ότι η κοπέλα έχει νευρική ανορεξία. Είναι κατευθυνόμενη η ερώτηση για το αν θα ξύριζε τα μαλλιά της. Τον ξεψαχνίζει η επιτροπή. Στήνεις την καλή πράξη. Τηλεόραση είναι. Να μην ανεμίζει τα μαλλιά της η Ζενεβιέβ σαν άγριο άτι. Όλοι έχουμε κάνει λάθη και ο ομιλών πρώτος. Είναι γραμμένο όμως και θα έπρεπε να την προστατέψουν» είπε ο παρουσιαστής.

Η εκπομπή παρουσίασε την καταγγελία μίας υποψήφιας στις οντισιόν, της Ολυμπίας Χριστοφορίδου που είπε ότι έχει ύψος 1.72,6.

«Ότι βλέπετε στα ριάλιτι είναι σκηνοθετικό. Θα κάνω expose την παραγωγή ότι με ανάγκασε να πω κάποια πράγματα και κράτησε συγκεκριμένα κομμάτια, προσπάθησε να βγάλει εμένα ηλίθια μπας και γελάσετε λίγο. Κράτησε πάνω από 45 λεπτά η οντισιόν μου και κράτησαν μόνο τα 10 δευτερόλεπτα . Δεν είχα σκοπό να πάω. Ο μόνος λόγος που πήγα ήταν η αναγνωρισιμότητα γιατί έχει μεγάλη τηλεθέαση. Μάλωσα με την παραγωγή και έβαλαν τις χειρότερές μου στιγμές για να με ξεφτιλίσουν» δηλώνει.

Tags
  • GNTM
  • Ζενεβιέβ Μαζαρί
Διαβάστε επίσης »