Ύστερα από το εντυπωσιακό ID Catwalk, οι 41 υποψήφιοι του GNTM 4 που πέρασαν στη δεύτερη φάση του bootcamp, κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν μια επαγγελματική φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να ποζάρουν, κάνοντας ότι πλένουν ένα αμάξι, με sexy διάθεση, έτσι ώστε να μαγνητίσουν το βλέμμα του γείτονα.

Το σίγουρο «εισιτήριο», το golden pass για φέτος, πήρε η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία εντυπωσίασε και στη φωτογράφιση, την οποία επέλεξε να κάνει, παρά το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να αποφύγει.

GNTM 4: Αυτοί είναι

Ο Ιάσονας έφτασε μόνος του μπροστά στους κριτές για να συζητήσει ένα πρόβλημα που προέκυψε. Όπως είπε, του έτυχε μια δουλειά στο εξωτερικό, παγκόσμιας εμβέλειας, με ένα τεράστιο brand, για την οποία επιλέχθηκε ανάμεσα σε 300 ατομα. Ο ίδιος ζήτησε τη συμβουλή των κριτών κι εκείνοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, δίνοντάς του χρόνο.

Δείτε ποιοι μπήκαν στο σπίτι του GNTM 4

Ο Ιάσονας, όταν έφτασε η ώρα να πάρει τη μεγάλη απόφαση, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από το GNTM 4 για να ακολουθήσει το όνειρο και την καριέρα που ήδη «χτίζει» εκτός διαγωνισμού. «Αν ακύρωνα το booking θα με πόναγε μέσα μου αρκετά», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κλαυδιανός και η Μαρία είναι οι δύο επιλαχόντες που θα πρέπει να είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να μπουν στο σπίτι.

Tags
  • GNTM 4
Διαβάστε επίσης »