Η Ασημίνα Χαρίτου του GNTM 2 ξέσπασε στον φακό για την βρωμιά που επικρατεί στο σπίτι και δεν δίστασε να κατηγορήσει ανοιχτά το άτομο που θεωρεί υπέυθυνο για την ακαταστασία αυτή.

Συγκεκριμένα, η Ασημίνα από το GNTM, άρχισε να μιλάει για αυτό το πρόβλημα του σπιτιού, αμέσως μετά από ακόμη έναν καυγά της με την Κάτια και την Μαρία.

Αυτά που είπε η νεαρή, επί λέξη, είναι: «Τέτοια βρωμιά δεν έχω δει ποτέ και σε κανέναν άνθρωπο. Ξυπνάω κάθε μέρα πρώτη και βλέπω ένα χάος στην κουζίνα το οποίο έρχεται κατά βάση από τη Μαρία. Σήμερα δεν αντέξαμε», την ώρα της συνέντευξης της, στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των κούκου».

Η Ασημίνα του GNTM, αναφερόταν στην ακαταστασία που υπήρχε στην κουζίνα του σπιτιού σχεδόν όλη την ώρα, ενώ δεν παρέλειψε να πει ανοιχτά πως πιστεύει ότι η Μαρία είναι αυτή η οποία ευθύνεται για αυτό το χάλι και όχι τόσο η Κάτια.

GNTM 2 ΤΕΛΙΚΗ ΠΕΝΤΑΔΑ

Ποια είναι η σειρά των κοριτσιών που βλέπουν την πόρτα της εξόδου;

Καθώς οι μέρες περνάνε ο ανταγωνισμός γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος. Επίσης, δεν λείπουν και οι έντονες συγκινήσεις όπως αυτές των τελευταίων επεισοδίων. Αν και κυκλοφορούν φήμες για την τελική πεντάδα αυτές λένε σταθούν καθώς όλα τα σενάρια είναι στο τραπέζι και θα δούμε πολλές ανατροπές στις επόμενες ημέρες. Εμείς στο spoilers.gr, το γνωρίζαμε απο την προηγούμενη εβδομάδα.

Τελικός GNTM: Greece Next Top Model – ποιες θα είναι στον τελικό;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μέσα από το κανάλι αρκετά κορίτσια δεν έχουν καταφέρει να προχωρήσουν, παρόλο που θεωρούνταν φαβορί για τον τελικό. Ένα από αυτά είναι η Χαρά Παππά , η οποία θα δούμε πως αποχωρεί σε μία δοκιμασία φωτογραφήσεις σε μελλοντικό επεισόδιο.

Τα κορίτσια τα οποία θα δούμε στην τελική τριάδα είναι.. η Κάτια η Κέισι και η Άννα Μαρία Ηλιάδου!


Διαβάστε επίσης »